A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Ласкаво просимо!

Вітаємо Вас на  сайті 

відділу освіти, культури, молоді та спорту

Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області!

Сподіваємося, що інформація яка розміщена на нашому сайті буде для вас цікавою.

Запрошуємо Вас до співпраці!  

           

Останні новини:

Товариські зустрічі з волейболу

  Важливою формою підготовки до участі в чемпіонаті України та інших важливих турнірів, є товариські зустрічі. Під час таких змагань відбувається популяризація олімпійського виду спорту - волейболу, формуються дружні стосунки між молоддю різного віку, відпрацьовуються технічні елементи у волейболі. Тому  в КЗПО «ДЮСШ» БСРЛРХО постійно проводяться товариські зустрічі  з різними командами  Харківщини та сусідніх областей.   20 квітня в ФОК «Ангар»  м. Первомайський Харківської області відбулись товариські зустрічі з волейболу серед дівчат. Участь брали команди ДЮСШ м. Первомайський,  смт. Орілька і Близнюків. Близнюківську ДЮСШ представляли 4 команди. Діти отримали  досвід, впевненість в собі та нові навички,  які допоможуть їм в подальшому  спортивному житті.

08:44 24.04.2024

Проект «Spirit of Soccer» працює!

  Проект «Spirit of Soccer» в дії! Діти добре розуміють правила поведінки в небезпечних ситуаціях та небезпеку, пов`язану з вибухонебезпечними предметами.

08:23 22.04.2024

Ігри Нескорених

   На виконання листа Міністерства у справах ветеранів України від 09 квітня 2024 року № 5608/1.4/6.4-24 та з метою поширення інформації про заходи із популяризації спорту ветеранів та їх фізкультурно-спортивної реабілітації, повідомляємо про підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених», які відбудуться 08-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада. З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 31 травня по 02 червня 2024 року проводяться Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025» з адаптивних видів спорту. Реєстрація учасників проводиться з 08 квітня до 21 квітня 2024 року, умови проведення, анкета учасника та актуальна інформація щодо реєстрації учасників розміщена на інтернет ресурсах Міністерства у справах ветеранів України за посиланнями: https://eveteran.gov.ua/services/uchast-u-vseukrayinskih-zmagannyah-igri-neskorenih https://mva.gov.ua/ua/news/startuye-vidbir-do-ukrayinskoyi-zbirnoyi-na-igri-neskorenih-2025  

13:41 16.04.2024

Інсульт-хвороба сучасності

    Інсульт- це небезпечне захворювання, що розвивається навіть у молодому віці та призводить до смерті, інвалідизації або значно погіршує якість життя. Тяжкі наслідки інсульту лягають тягарем не лише на людину, яка переносить захворювання, а й на членів її родини та суспільство.

13:33 16.04.2024

Випадкові фото:

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень