A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Звершилось навчання з підвищення кваліфікації педагогічних працівників Близнюківського району за напрямом: «Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти»

Дата: 11.06.2018 08:43
Кількість переглядів: 85

   7 червня 2018 року завершилось навчання з підвищення кваліфікації педагогічних працівників Близнюківського району за напрямом: «Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти» для роботи в умовах Нової української школи.

     Остання ІІІ сесія за VI модулем навчання «Гра по-новому навчання по-іншому з LEGO» відзначалася практичною спрямованістю і була направлена на вирішення актуальних питань щодо освітньої програми закладу освіти, календарного планування освітнього процесу. Під час навчань також були розглянуті важливі питання основних шляхів співпраці з батьками учнів та залучення батьків до освітньогопроцесу. Педагоги не тільки вчилися, а й випробовували все нове на собі, як учні: роботу в парах, групах, дискусії, ранкові кола, самостійні роботи, щоденник вражень тощо. Важливо те, що вчителі зможуть використовувати ці підходи на практиці і зробити навчання своїх учнів більш ефективним і легшим.

     Окрім того наші вчителі вже опанували дистанційний онлайн-курс на сайті ed-era.com, який ознайомив їх з новим Державним стандартом початкової освіти та методиками компетентністного навчання.

Велика подяка нашим колегам-тренерам, які пройшли навчання в КВНЗ «ХАНО» та передали свої знання вчителям району: Стоміній О.Ф., Курячій Л.О., Колосок В.В..

     Але на цьому навчання педагогів не завершується, бо зміни, які відбуваються в освіті, вимагають від педагогів постійного оновлення своїх знань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень