A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Серпнева конференція освітян Близнюківського району

Дата: 03.09.2018 08:47
Кількість переглядів: 83

     30 серпня 2018 року напередодні нового навчального року відбулась традиційна конференція педагогічних працівників Близнюківського району, на якій були присутні директори закладів загальної середньої освіти, їх заступники, завідуючі закладами дошкільної освіти, керівники позашкільних навчальних закладів, вчителі. Головна мета зібрання – це своєрідна лінійка готовності до нового 2018-2019 навчального року.

     В роботі конференції приймали участь заступник голови райдержадміністрації Олена Ляпкало, заступник голови райдержадміністрації Станіслав Подереча, заступник голови районної ради Микола Савченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Леонід Бондаренко.

     «Україна обрала європейський шлях розвитку, що передбачає реформування всіх сфер життя місцевих громад. І одним із найбільших секторів надання публічних послуг, яким користується населення, є освіта. Освіта була і надалі залишається найвищим національним пріоритетом, основою для розвитку особистості, суспільства та держави. Ми віримо, що наша українська школа зможе знайти свій шлях до серця та розуму дитини, допоможе становленню життєздатної людини нового покоління, забезпечить якість навчання та сучасну освіту…», - підкреслила під час виступу Олена Ляпкало, а також привітала всіх педагогів району з початком 2018/2019 навчального року подякувала всім за самовіддану працю, оптимізм, а також побажала присутнім міцного здоров’я, творчих злетів, натхнення і сили, радості, щастя в усьому і завжди.

     Начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Леонід Бондаренко підвів підсумки 2017/2018 навчального року та зазначив що з 1 вересня 2018 року усі першокласники будуть навчатися за новим стандартом, так як 2018 рік проходить під гаслом Нової української школи – маємо навчити вчителів, створити новий освітній простір і привести в школи сучасні технології.

     Грамотами голови Близнюківської районної державної адміністрації та голови Близнюківської районної ради урочисто нагороджено кращих педагогічних працівників за підсумками 2017/2018 навчального року та було вшановано ветеранів педагогічної праці.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень