A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Чарівні мелодії осені

Дата: 26.10.2018 08:48
Кількість переглядів: 77

       На вулиці стало прохолодно, сонячні дні чергуються з хмарними і дощовими, за вітром летять жовті листочки, осипаються квіти. До нас прийшла осінь.

     Це дуже гарна пора року. Вона одягла природу в жовтий, золотий, коричневий, багряний кольори. Це пора чарівна не тільки своєю різнобарвною красою, а ще й щедрим урожаєм.

     Із давніх-давен у народі відзначають прихід золотої осені та свято врожаю. Традиційно у нашій школі кожної осені відбувається виставка осінніх композицій. Цього року вона пройшла під назвою «Чарівні мелодії осені». Все,чим багата українська земля, красувалося на виставкових столах. Вироби були різноманітними . Кожна композиція була виконана із смаком та мала назву. Переходячи від одного столу до іншого, відвідувачі могли потрапити до фермерського господарства, на українське подвір'я та гарбузове весілля. Баклажани, огірки, гарбузи, каштани, груші та інші дарунки осені ожили на виставці. Поробки дітей довели, що якщо мати фантазію та вправні руки, можна звичайні фрукти, овочі та квіти перетворити на справжні шедеври.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень