A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Вітаємо педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Близнюківщини з успішним завершенням навчання!

Дата: 26.06.2018 09:24
Кількість переглядів: 109

      25 червня 2018 року 28 педагогів Близнюківського району, які з 1 вересня 2018/2019 навчального року почнуть роботу за новим Державним стандартом початкової освіти, отримали сертифікати Харківської академії неперервної освіти за напрямом: «Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти». До впровадження Концепції Нової української школи в районі підготовлено 15 учителів початкових класів, які навчатимуть учнів перших класів у 2018/2019 навчальному році, 12 заступників директорів з навчально-виховної роботи та 1 методист РМК відділу освіти, молоді та спорту.

Окрім того, наші вчителі успішно опанували дистанційний онлайн-курс на сайті ed-era.com, який ознайомив їх з новим Державним стандартом початкової освіти та методиками компетентністного навчання. 

Щирі слова вдячності нашим колегам-тренерам, які пройшли навчання в КВНЗ "ХАНО" та передали свої знання нам: Стоміній Олені Федорівні, Курячій Лілії Олексіївні, Колосок Вікторії Вікторівні.

Подолана лише перша сходинка до впровадженняКонцепції Нової української школи в районі. Попереду ще багато роботи. Тож бажаємо своїм колегам сили, наснаги,міцного здоров'я, позитиву, творчого піднесення, віри у власні сили та упевнено йти вперед до нових цілей!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень