A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Близнюківщина спортивна

Дата: 22.09.2020 09:57
Кількість переглядів: 124

    12 вересня 2020 року на Близнюківщині відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту. На свято завітали голова районної державної адміністрації Сергій Володченко, голова районної ради Володимир Бреус, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Леонід Бондаренко, тренера та вихованці Близнюківської ДЮСШ, учителі фізичної культури, ветерани, спортивні діячі, інструктори по спорту при сільських радах та любителі спорту.

    Офіційна частина заходу розпочалася із підняття Державного Прапора під звуки Державного Гімну України. Кращим тренерам ДЮСШ, учителям фізичної культури, ветеранам спорту, очільники району вручили спільні грамоти районної державної адміністрації і районної ради та пам’ятні подарунки за високі досягнення в спорті. Близнюківським будинком культури спільно з Близнюківським Будинком дитячої та юнацької творчості був організований  святковий концерт з танцювальними постановками,  красивими піснями на спортивну тематику. Пройшли під музичний супровід показові виступи вихованців відділення гирьового спорту Близнюківської ДЮСШ та Будинку дитячої і юнацької творчості. На районному стадіоні ім.. М.І. Биченка відбулися змагання з міні-футболу – районний турнір серед ветеранів, Першість ДЮСШ з футболу, були проведені змагання з волейболу паркового серед команд сільських рад та селища Близнюки, турніри з тенісу настільного серед чоловіків та жінок і армреслінгу  До дня фізичної культури та спорту. Усі переможці спортивних змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами Близнюківської районної державної адміністрації та Близнюківської районної ради.

         Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією в загальноосвітніх закладах стало проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультури та спорту. Цього року він пройшов з 7 по 13 вересня. Метою проведеного тижня  було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

  Протягом тижня  класними керівниками  були проведені класні години за темами: «Мій друг – фізична культура» - для учнів 1-4 класів, «Шкідливі звички та їх згубний вплив на організм людини» - для учнів 5-9 класів, «Здоровий спосіб життя» - для учнів 10-11 класів. Також проходили змагання з тенісу настільного, футболу, волейболу, перетягування канату, шахів, змагання з видів спорту серед вчителів та дітей, різноманітні спортивні ігри, естафети, конкурси малюнків. У всіх закладах освіти проведено Олімпійський урок.

   Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Рух - це життя, спорт - це здорове життя, під таким гаслом було завершено Олімпійський тиждень та підведено підсумки Дня фізичної культури та спорту в Близнюківському районі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень