A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

На базі КЗ «Криштопівський ліцей» відбулася зустріч спортивних команд самого ліцею, Олексіївської та Берестівської ЗОШ

Дата: 15.10.2019 10:04
Кількість переглядів: 79

    11 жовтня 2019 року напередодні Дня українського козацтва та Дня Захисників України на базі КЗ «Криштопівський ліцей» відбулася зустріч спортивних команд самого ліцею, Олексіївської та Берестівської ЗОШ. Свято розпочалося з привітанням заступника директора з навчально-виховної роботи Корнієнко Г.І. та продовжили його здобувачі освіти  Криштопівського ліцею і гості закладу. Вчитель історії Щербак Н.Ф.  підготувала фільм-презентацію про коротке але яскраве життя героя АТО Дениса Кочубея, який народився й виріс на Криштопівській землі і в свої 19 років став яскравим прикладом героїзму та незгасимої любові до Батьківщини.

    Гості привезли з собою українські козацькі пісні. В кінці святкової частини заходу, як символ дружби та   взаємоповаги, здобувачі освіти  КЗ «Криштопівський ліцей» вручили подарунки гостям. Далі почалися спортивні змагання, які включили в себе настільний теніс та міні-футбол.

    Не менш захоплюючим виявилось і свято і в молодшій школі. Цього року діти віртуально подорожували на острів Хортиця, на славетну Запорізьку Січ, де мали змогу стати справжніми козаками. 

   Закінчилося свято частуванням козацькою кашею.

   Ох і «смачне» вийшло свято!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень