A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Серед педагогічних колективів Близнюківського району пройшов районний етап конкурсу декоративно-вжиткового мистецтва «Новорічна майстерня»

Дата: 11.12.2017 10:17
Кількість переглядів: 105

Напередодні та з нагоди зустрічі Нового 2018 року серед педагогічних колективів Близнюківського району пройшов районний етап конкурсу декоративно-вжиткового мистецтва «Новорічна майстерня» в таких номінаціях: ялинкові прикраси, новорічні декоративні панно, новорічні об’ємні композиції та новорічні подарунки. Конкурс організований Харківською обласною організацією профспілки працівників освіти і науки України з метою активізації творчої ініціативи, вигадки, фантазії членів профспілки та надання їм можливості змагатися в масштабі, що виходить за межі закладу, району, установи.

Для участі в обласному конкурсі відібрані роботи з таких закладів освіти Близнюківського району:

  • Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості. Робота Даниленко О. П. - «Господар року 2018;
  • Самійлівський ДНЗ. Робота Чигрин О. В. - «Лісова красуня»;
  • Самійлівський ДНЗ. Робота Шубної Л. В. - «Сніговик Чарівник».

Обласний конкурс «Новорічна майстерня» проходитиме у виставковій залі Харківського Будинку вчених(вулиця Жон Мироносиць, станція метро «Архітектора Бекетова») з 18 по 22 грудня 2017 року. Всі бажаючі можуть відвідати виставку де будуть представлені кращі роботи освітян Харківщини та вболівати за своїх колег. Різні техніки і матеріали, які втілені у виробах, об’єднаних однією святковою тематикою – Новий рік. Тож свято невпинно наближається!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень