A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

БЛАГОДІЙНИЙ ОСІННІЙ ЯРМАРОК У САМІЙЛІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ

Дата: 29.10.2018 11:45
Кількість переглядів: 74

     Підприємливість, добродійність, благодійність… Першокласники Самійлівського ліцею, вже на восьмому тижні навчання, досліджували значення цих слів. А результатом цих досліджень став благодійний ярмарок.

     25 жовтня 2018 року зібралася вся «шкільна родина», щоб підтримати наймолодших учнів, які так старанно готувалися і цікавою програмою розпочали свято.  А далі шкільний коридор нагадував величезний вулик. Весела метушня, завзяті продавці, що навперебій розхвалювали свій товар, розгублені покупці, в яких очі розбігалися від розмаїття асортименту – все, як на справжньому ярмарку.Адже учні, батьки та вчителі ретельно готувалися до нього: власноруч виробляли сувеніри, випікали різноманітне печиво, кекси, торти, горішки, пиріжки та безліч інших смаколиків, які можна було придбати за доступними цінами.

     Благодійний ярмарок є надзвичайно корисним, адже об’єднує колективи і батьків, і учнів. Крім того, такі заходи вчать дітей бути небайдужими, милосердними, формують в учнів активну громадянську позицію.

    Зароблені кошти діти вирішили витратити на благоустрій ліцею.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень