A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Фахова компетентність учителя в умовах формування Нової української школи

Дата: 01.03.2018 12:34
Кількість переглядів: 101

Фахова компетентність учителя в умовах формування Нової української школи

28 лютого 2018 року в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася педагогічна рада «Фахова компетентність учителя в умовах формування Нової української школи»

Порядок денний:

  1. Про фахову компетентність учителя в умовах формування Нової української школи. (Доповідь Борисенко А. О., заступник директора з НВР)
  2. Вибір третього предмету для складання державної підсумкової атестації в 9 класі.(Доповідач Борисенко А. О.)
  3. Про звільнення від ДПА учнів 9-х класів. (Борисенко А. О.)
  4. Обговорення участі педагогічного колективу в конкурсі Харківської обласної ради «Разом в майбутнє» шляхом подання міні-проекту «Створення сучасного освітнього простору для школярів Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області – перший крок до Нової української школи». (Іваненко М. М., директор школи)
  5. Щодо застосування державної мови в освітньому процесі школи.
  6. Про стан роботи з охорони праці та техніки безпеки в закладі.

В обговоренні взяли участь учителі школи: Стоміна О.Ф., Колосок В. В., Ізюмська Т. В., Ляпкало Є. Г., Куц Л. Г., Гарібян А. О., Шаламова-Харченко Р. М., Герасименко Л. Д.                  

Рішення педагогічної ради

1. Учителям школи:

1.1. З метою професійного росту постійно підвищувати професійну педагогічну компетентність шляхом самоосвітньої діяльності та проходження курсів відповідно до Типової освітньої програми для підвищення кваліфікації педагогічних працівників в умовах Нової української школи.

1.2. Активізувати свою діяльність щодо форм і методів роботи з формування ключових компетентностей школярів, необхідних для успішної самореалізації в суспільстві.

Вчителям початкової школи:

1.3. Ознайомитися з Новим державним стандартом початкової школи.

1.4. Організовувати свою педагогічну діяльність на основі базових компетентностей вчителів початкової школи.

2. Вибрати третім предметом для проходження ДПА в 9-ому класі – історію України.

3. Відповідно до п.1 розділуV Положення про державну підсумкову атестацію звільнити від проходження ДПА учнів 9-Б класу Бадаляна Рустама та Мухіна Єгора.

            Відповідно до висновку № 100 від 25.05 2017 року лікарсько-консультативної комісії Близнюківської ЦРК звільнити від проходження ДПА ученицю 9-А класу Товстокору Ірину.

4. Подати міні-проект «Створення сучасного освітнього простору для школярів Близнюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області – перший крок до Нової української школи» для участі у конкурсі Харківської обласної ради «Разом в майбутнє».

5. Використовувати державну мову як мову навчальних матеріалів, ведення уроків, навчально-виховних заходів, спілкування педагогічних працівників із здобувачами освіти в рамках освітнього процесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень