A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують»

Дата: 15.05.2020 13:25
Кількість переглядів: 113

     За ініціативи Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» починаючи з 2018 року щорічно протягом лютого - квітня проводиться обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують». Фестиваль проводиться з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації в умовах розбудови нової української школи.

    Педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти Харківської області представляють в електронному вигляді описи сутності та досвіду застосування власних інноваційних освітніх технологій, методів, форм та моделей організації освітнього процесу.

У 2020 році Фестиваль проводився за темою «Медіаосвіта - актуальний компонент Нової української школи». Для участі у Фестивалі успішно зареєструвалися 1050 учасників за 24-ма номінаціями, серед яких і були 9 педагогів Близнюківщини. Конкурсанти представили опис власного досвіду застосування інноваційних технологій, методів, форм і моделей організації освітнього процесу.

    У березні-квітні 2020 року експертні комісії за кожною номінацією, відповідно до критеріїв оцінювання конкурсних матеріалів, визначили 465 кращих робіт педагогів Харківщини, які будуть відзначені електронними дипломами І – ІІІ ступенів оргкомітету Фестивалю та занесені до обласної бази кращих практик, поширюватись під час проведення обласних методичних заходів для педагогічної спільноти Харківської області та висвітлюватись на сайті Академії. Серед переможців Фестивалю є і педагоги Близнюківщини.

Вітаємо переможців Фестивалю:

І місце:

в номінації «Математика» - Хурда Зоя Василівна та Хурда Олександр Миколайович, вчителі Комунального закладу «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області», за роботу «Медіаосвіта – актуальний компонент Нової української школи».

ІІІ місце:

в номінації «Історія» - Ільченко Світлана Федорівна, вчитель історії Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області, за роботу «Прийоми практичного використання письмового контролю на уроках історії в профільних класах»;

в номінації «Основи здоров’я, фізична культура» - Ковалевський Євгеній Михайлович, учитель фізичної культури Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області, за роботу «Формування здоров'язбережувальної компетентності засобами фізичної культури»;

в номінації «Українська мова та література» Корнієнко Галина Іванівна, вчитель української мови та літератури Комунального закладу «Криштопівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області», за роботу «Формування медіаграмотної мовної особистості учня».

          Висловлюємо вдячність усім, хто поділився власним досвідом за темою Фестивалю.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень