A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Останній дзвоник у закладах загальної середньої освіти Близнюківського району

Дата: 25.05.2018 13:27
Кількість переглядів: 80

    Сьогодні, 25 травня 2018 року, відбулося свято Останнього дзвоника в усіх закладах загальної середньої освіти Близнюківського району. З найкращими побажаннями до учнів, випускників, учителів та батьків завітали представники Близнюківської районної державної адміністрації. В кожному закладі освіти оголошено привітання голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.

     Голова Близнюківської райдержадміністрації Анатолій Калашник, за сприяння губернатора Харківської області Юлії Світличної, вручив сертифікат на кабінет географії та лазерний інтерактивний стрілецький тир Комунальному закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області» та шкільний автобус Комунальному закладу «Самійлівський ліцей Близнюківської районної ради Харківської області».

     Для 95 випускників району пролунав останній в їх житті шкільний дзвінок. У 2017/2018 навчальному році з числа випускників 4 особи з Близнюківського ліцею, Верхньосамарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Новонадеждинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., є претендентами на нагородження медалями: 2 – золотою, 2 – срібною. 127 учнів закладів загальної середньої освіти району отримали Похвальні листи за високі досягнення у навчанні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень