A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Всеукраїнський онлайн збір лідерів учнівського самоврядування «Лідерський челендж»

Дата: 29.10.2020 13:49
Кількість переглядів: 219

     27 жовтня 2020 року, члени координаційної ради Харківської обласної ради старшокласників взяли участь у Всеукраїнському онлайн зборі лідерів учнівського самоврядування «Лідерський челендж», під час якого лідери з усіх областей України поділилися досвідом організації діяльності рад, парламентів старшокласників, запропонували заходи щодо відзначення 30-річчя незалежності України. Багато уваги лідери України приділили національно- патріотичному вихованню, співпраці з військовими; громадянському вихованню ( проєкт «М18»), а також обговоренню плану роботи Учнівської Ліги України у 2020/2021 н.р.

     Ось як про цю онлайн зустріч  розповідає Михайло Малиш, голова Близнюківської районної ради старшокласників «Імпульс», член обласної координаційної ради старшокласників:

    «Протягом трьох годин відбувався Всеукраїнський онлайн збір лідерів учнівського самоврядування. На початку всі разом заспівали Гімн України, потім ми спілкувалися з т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергієм Шкарлетом  та його командою, лідери учнівського самоврядування ділилися своїм досвідом та представляли цікаві проекти. Учні, також, спілкувалися з військовими та розповідали про те, яку увагу приділяють у своїх навчальних закладах патріотичному та громадянському вихованню. Лідери учнівського самоврядування та військові започаткували проєкт «М18». В кінці зустрічі подякували один одному за цікаву та плідну роботу і знову всі разом заспівали Гімн України.»


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень