A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

З 18 по 21 березня 2019 року в початковій школі Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив тиждень, присвячений Всесвітньому дню води «Вода для всіх»

Дата: 27.03.2019 13:56
Кількість переглядів: 77

   18 березня 2019 року - «Світ походить від води». Класний керівник учнів 1 класу Валентина Микитівна Снопова продемонструвала дітям кінофільм «Вода – це життя» та провела ранкову зустріч «У воді виникло життя».

    19 березня 2019 року – «Вода в народній творчості». Класний керівник 2 класу Лариса Миколаївна Дорошенко приготувала цікаві прислів’я, загадки, приказки та казки про воду.

    20 березня 2019 року – виставка малюнків «Без води – нема життя» та конкурс віршів «Водичка – чиста краплинка». Класний керівник 3 класу Людмила Миколаївна Звягінцева дала учням завдання намалювати малюнки та приготувати вірші. Багато дітей виявили бажання приймати участь. В день заходу компетентне журі визначили переможців і нагородили грамотами. Відзначили журі кожен клас за активну участь і нагородили грамотами.

    21 березня 2019 року – КВК «Не знаючи броду, не лізь у воду». Класний керівник 4 класу Тетяна Яківна Мірошниченко та асистент Діана Олександрівна Кондакова підібрали цікавий матеріал. В КВК брали участь дві команди 2-4 класів «Барвінок» та «Сонечко». Діти з великим бажанням змагалися. Перемогу здобула команда «Барвінок».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень