A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Благодійна акція "Діти - дітям"

Дата: 29.11.2019 14:04
Кількість переглядів: 295

     Різдвяні свята - дивовижний час, коли трапляються несподіванки, а повітря пахне добром, посмішками, сімейним теплом. Всі в очікуванні дива: ялинка, подарунки, сімейні веселощі... Але не всі діти зможуть відчути цю радість. Здобувачі освіти 3 класу та класний керівник Дудка І.О.  вирішили побути трішечки чарівниками,тому прийняли рішення долучитися до соціальної благодійної акції  “ Діти – дітям»

     28 листопада 2019 року в КЗ «Криштопівський ліцей»  відбулося відкриття акції. Діти з радістю прийняли участь у  заході,створили дерево побажань,розповіли про свої добрі справи,стали в коло доброти та продивилися відеоролики про дітей сиріт.

     В період з 28 листопада по 5 грудня  2019 року в КЗ «Криштопівський ліцей» буде проходити благодійна акція «Діти - дітям». Акція присвячена Дню Святого Миколая.

     Мета акції: подарувати Свято дітям які опинилися в складних життєвих обставинах (діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування).

     Ми прагнемо через подарунки передати частинку добра та світла, та віру в те, що мрії збуваються!

    Під час акції здійснюється збір подарунків в спеціально підготовлені коробки,які буде відправлено до дитячого будинку. (Іграшки, бантики, заколочки, канцелярські товари, книги, розфарбовки, придмети гігієни, інші подарунки на ваш розсуд.)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень