A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

"Останній дзвоник" у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 24.05.2019 14:08
Кількість переглядів: 93

     Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у нашій школі.

      Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів гості свята: завідуючий поліклінічним відділенням Близнюківської ЦРЛ  Сосницький О.О., голова сільської ради  Сіра І.М., отець Віталій. Високоповажні гості радили учням, щоб високі знання для них стали не просто шансом, а гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні. Привітали школярів також директор школи Хрипченко С.М. та заступник директора з навчальної роботи Жук О.М. Були вручені Похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні.
І ось хвилююча мить…

     Почесне право Останнього дзвоника надали найкращим учням школи: одинадцятикласнику Морозу Дмитру і першокласниці  Лещенко Карині.  Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень