A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Свято до Міжнародного жіночого дня в Олексіївській школі

Дата: 05.03.2019 14:09
Кількість переглядів: 83

Нарешті настав цей березневий день, коли сильна стать може задовольнити всю прекрасну половину людства подарунками, кольорами почуттів і радості. У цей день жінка - це перш за все чуйність, вона заполоняє повітря своєю шикарністю та витонченістю. Недарма жіночий день святкують саме на початку весни, адже жінка і є тим початком як життя, так і гармонійності, вишуканості.

    Нашу школу цей день також не оминув стороною. У переддень свята, 5 березня, учні 1-4 класів  щиро вітали своїх вчителів, а хлопчики-джентельмени своїх однокласниць. Діти порадували своїм співом, звабливими та запальними танцями, зворушливими віршами, власноруч виготовленими подарунками.  Був також цікавим подарунок для батьків ,від креативного педагога-організатора Дурноколенко Н.В.- відеофільм з привітаннями їх дітей. Вчителів зачарувала зворушлива атмосфера, яку створили організатори свята: педагог-організатор Дурноколенко Н.В., вчителі початкових класів Кислиця С.І. та  Батичко Ж.В.

   Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень