A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Вогонь скорботи в пам’яті навіки

Дата: 24.11.2017 14:20
Кількість переглядів: 99

Україна в 1932-1933 роках пережила страшну трагедію – Голодомор, який забрав мільйони людських життів. У четверту суботу листопада в Україні на підставі Указу Президента Л. Кучми  відзначається День пам’яті жертв Голодомору. 

В пам’ять про мільйони загиблих від Голодомору  закликаємо всіх мешканців України 25 листопада 2017 р. о 16:00 приєднатися до загальнонаціональної хвилини мовчання, за можливості – біля меморіалу, пам’ятника чи хреста пам’яті жертв Голодомору у вашому місті чи селі. Також заохочуємо із настанням темряви запалити і поставити свічку на підвіконня так, щоб її було видно з двору – на знак скорботи і пам’яті про мільйони загублених життів наших співвітчизників.

24 листопада 2017 року у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов виховний захід присвячений 85-річниці Голодомору в Україні «Людської пам’яті мости», проведений педагог-організатором Мороз М.В. Учні школи декламували вірші від яких на очах виступали сльози, перегляд кінофільму "На зламі віків " нікого не залишив байдужим. Хвилиною мовчання  вшанували пам'ять про мільйони загиблих під час голодомору 1932-1933 років. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень