A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

За підтримки псп «Тернівка» 40 дітей та 8 вихователів мали можливість побувати в аквапарку «Джунглі» міста Харкова

Дата: 14.06.2018 14:39
Кількість переглядів: 86

     13 червня 2018 року виявився одним з найцікавіших днів для дітей  табору «Юність» на базі Криштопівського ліцею. За підтримки псп «Тернівка» 40 дітей та 8 вихователів мали можливість побувати в аквапарку «Джунглі» міста Харкова.    

       Перші хвилини перебування в приміщенні  аквапарку  заінтригували  не тільки дітей  й вихователів, які їх супроводжували. Знявши верхній одяг та взяття, ми вислухали інструктаж проведений менеджером закладу. Під час інструктажу діти з нетерпінням чекали зустрічі з «водними джунглями».    Далі  отримали браслети, схожі на годинники, які  слугують ключем до турнікетів на вході, ключем до шафи в роздягальні, а також "кредитною карткою" для оплати їжі, напоїв і додаткових послуг всередині аквапарку. На касі  кожна дитина поклала на рахунок  браслета певну суму грошей.  

      Після душу дітвора піднялися сходами на  другий поверх і перед ними відкрилась картина справжніх африканських  джунглів: зарослі ліан, індійці, блакитна вода, тепле повітря, музика… А тоді почалося:  морозиво,  веселощі, купання, хлюпання, бризки, вигуки. Захопленню не було меж!    

      О 14 годині діти залюбки пообідали в їдальні суп з фрикаделями, молоду картоплю з крильцями барбекю та фруктовий  сік. Задоволеним та ситим, їм   вистачило часу ще поплавати, покататись з гірок, повеселитися. Час летить швидко. Заморені, але щасливі ми збиралися додому.

      Відвідування аквапарку "Джунглі" сподобалося всій нашій групі. Пішли звідти втомлені, але дуже задоволені, набравшись позитивних емоцій.

     Мандруючи на вокзал, наша група прогулялася вулицями старого міста, ознайомилася з правилами проїзду в метро і мали нагоду побувати на найвизначніших його станціях.   

    Поїздка в аквапарк надовго залишиться в пам’яті дітей та буде нагадувати їм табір літного відпочинку «Юність 2018».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень