A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

ІНФОВІДЕО, РОБОТА З ТЕСТАМИ І БЛАНКАМИ ВІДПОВІДЕЙ: УЧАСНИКИ ПРОБНОГО ЗНО ОТРИМАЛИ НОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ТЕСТУВАННЯ

Дата: 07.05.2020 14:56
Кількість переглядів: 137

   В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО з’явилися нові інструменти, які дадуть можливість випускникам більш ефективно підготуватись до тестування. Зокрема, учасники зможуть попрацювати з тестами, попрактикуватись у заповненні бланків відповідей, а також детальніше ознайомитися із самою процедурою проведення ЗНО.

    “Пробне ЗНО наразі відтерміновано, оскільки дати його проведення напряму залежать від тривалості карантину. І цей час – можливість підготуватись до тестів краще. Матеріали, розміщені Українським центром оцінювання якості освіти в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, дадуть змогу побачити процес тестування на власні очі, дослідити його інструменти та підготуватись психологічно”, – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій. 

Матеріали розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. 

    Так, учасники пробного ЗНО мають можливість:

  • переглянути інформаційні відео,
  • попрацювати з тестами, 
  • попрактикуватись у заповненні бланків відповідей, 
  • навчитись ефективно розподіляти час.

    Після того, як епідеміологічна ситуація стабілізується, всі зареєстровані учасники зможуть пройти пробне ЗНО у звичному форматі. Про дати його проведення буде повідомлено додатково.

    Нагадуємо, усі зміни в освітньому процесі, впроваджені через карантин, відтепер зібрано на окремому сайті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень