A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

«День Гідності та свободи» в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 23.11.2017 15:52
Кількість переглядів: 91

   21 листопада 2017 року пройшли заходи щодо відзначення та вшанування подій 2004, 2013-2014 років, що відбулись в нашій країні.

    В цей день у 5 класі пройшла  виховна година -  «Україна гідна свободи!». Свято це відзначають в нашій країні не так давно. І сьогодні ми дізналися про історію створення цього свята, познайомилися з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження відзначання цього пам’ятного дня.

   Під час заходу згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні.

   Діти продемонстрували неабияку підготовку, декламуючи вірші, виконуючі пісні та флешмоб з  надзвичайною  щирістю та проникливістю. Жоден з присутніх в залі не зміг залишитися байдужим від почутого зі сцени. Сподіваємось, що кожен учень, який взяв участь у цьому заході, буде палким патріотом своєї землі.

   Класний керівник Равлик Н.М. звернулася до учнів зі словами: « Діти, шануйте і любіть свою прекрасну, рідну неньку-Україну, шануйте славні традиції, звичаї нашого народу, пам’ятайте завжди і скрізь, що ви – діти козацького роду, онуки славних пращурів великих, що не корились ні мечу, ні кулеметному вогню, а свято вірили у світле майбутнє своєї держави. Ми повинні свято вірити, що на нашу землю скоро прийде мир, бо такий народ, як наш - добрий, щирий, відвертий, заслуговує на мир, злагоду, процвітання».

 А на закінчення  зустрічі всі учасники на паперових голубах, які виготовилися власноруч п’ятикласниками, написали свої побажання нашій Батьківщині й прикріпили їх на дошці.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень