A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Тиждень природничих дисциплін в Близнюківській ЗОШ та філіях

Дата: 08.11.2017 15:59
Кількість переглядів: 86

Для зацікавлення учнів у вивченні природничих дисциплін, зокрема біології, екології, географії та хімії в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів та у Бурбулатівській, Острівщинській, Квітневій філіях був проведений тиждень природничих дисциплін. 

Протягом тижня працювали усні журнали як в опорному закладі, так і філіях. Також були проведені предметні вікторини, біологічні розваги та конкурси, уроки-ігри, виставки та презентації. Для підтримання роботи кабінетів було проведено роботу із виготовлення та реставрації дидактичних матеріалів та наочних посібників. Були зібрані матеріали стосовно міфічних істот, аномалії яких можна пояснити біологічно, активізовані зусилля на підготовці матеріалів для екологічного проекту та наукової роботи МАН із Закорко Катериною з подальшим захистом.

У міжпредметній естафеті «Згадаймо світ навколо нас?» прийняли участь вчителі різних методичних студій, використавши завдання природничого змісту.

Вчителі початкових класів провели власні заходи на вивчення природи рідного краю.

Цікавою формою роботи було створення міні - проектів кімнатних рослин «Краса навколо нас» (Квітнева філія) та акція – проект «Бережи рідний край: батарейкам - утилізація», виставка композицій з природного матеріалу (Острівщінська філія).

Традиційним стало проводити уроки та заходи із застосуванням ІКТ, тому перегляд відеоматеріалів « Заповідна Україна» (Острівщінська філія) є актуальним виховним елементом загальнокультурних цінностей школярів.

Всі заходи були спрямовані на підвищення інтересу учнів до навчальної діяльності, до пізнання життя і самого себе, а також вироблення самодисципліни та самоорганізації. Учень міг проявити свою фантазію, артистизм, творчість і знання з даного предмета, а через гру у дітей виховувався інтерес до рідного краю та екологічна культура. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень