A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

На початку квітня діти і дорослі  всього світу святкують день народження дитячої книги

Дата: 08.04.2021 07:58
Кількість переглядів: 129

На початку квітня діти і дорослі  всього світу святкують день народження дитячої книги.Дитяча книга – перша сходинка до пізнання безмежного, чарівного, дивовижного світу – життя. З книгою кожен може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга!

Одним із найулюбленіших казкарів усіх часів і народів визнаний Ганс Крістіан Андерсен. Його твори, перекладені понад 150 мовами, стали сценаріями численних екранізацій, мультфільмів, театральних постанов. Тому саме в день його народження, 2 квітня, відзначається Міжнародний день дитячої книги.

З нагоди свята в Самійлівському ліцеї для дітей пройшов цикл  заходів. Учні початкових класів  розповідали про улюблені книги,переглядали казки Андерсена,створювали власну історію-комікс.

Бібліотека  нашого ліцею підготувала книжкову виставку «З книгою жити – з добром дружити!» де діти-всезнайки  познайомились зі збірочками дитячої поезії Андерсена, та прослухали коротеньку історію його життя.А на останок подивилися мультик  Г.К.Андерсена.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень