A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

"Осінній Бал 2017" в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 17.11.2017 17:23
Кількість переглядів: 107

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів існує чудова традиція - обирати Королеву осені . Нещодавно був проведений захід "Осінній Бал 2017 ", де учасниці 1-4 класів боролися за титул «Королева Осені». Дівчата показали свої найкращі вміння та таланти: спів, танці, художні та кулінарні здібності, вміння гарно декламувати вірші та танцювати вальс. Всі конкурсантки дуже гарно підготувались та виступили на цьому заході. Надзвичайна боротьба була за корону, проте перемогу здобула учениця 2 класу, Кашлікова Катерина, ставши "Королевою Осені 2017".

Виховна година "Осінь чарівниця", яку підготували учні 5 класу пройшла весело, цікаво. Діти, одягнені в сценічні костюми, розповідали вірші про осінь, овочі, фрукти.

Все,  чим багата українська земля, красувалося на виставкових столах. Вироби були різноманітними: від звичних поросят із гарбузів до вишуканих ваз та навіть авто.  Об’єднувало їх одне – бажання щось зробити, показати себе, проявити власну думку, творче мислення, індивідуальність.

Баклажани, капустини, огірки, кукурудза та інші дарунки осені ожили. Поробки учнів та їхніх батьків довели, що якщо мати фантазію та вправні руки, можна звичайні овочі перетворити на справжні шедеври.

Журі ходило від столу до столу, обираючи найкращих. Оригінальність, естетика, творчий задум, відповідність темі – критерії, за якими обирали найяскравішу осінню композицію.  Було непросто визначити переможців, адже всі старанно й наполегливо готувалися, і майже кожна з композицій була варта відзнаки.

Заходи були надзвичайно цікавими, глядачі, учасниці та члени журі залишились задоволені. Тож з нетерпінням чекаємо наступного року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень