A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

19 грудня учні Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів святкують день святого Миколая Чудотворця

Дата: 19.12.2017 17:27
Кількість переглядів: 82

19 грудня православні люди всього світу святкують день святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.

 З особливим шармом пройшло це свято в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ст. Адже всі знають, що Миколай був покровителем всіх діток.  Якщо ж в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов'язково виконає. Діти, які вже вміють писати, в листах просять покровителя виконати свої мрії. Саме доброта і віра в чудеса здатна зберігати все найдорожче в людських серцях.

В честь дня свого заступника школярі підготували цікаву виставу та зустрічали Миколая, який завітав до них з подарунками. Під час заходу звучали гарні поздоровлення та побажання, лунали пісні для усіх присутніх, а завершилося свято спільною колядкою. Адже, вважається, що саме з цього свята дозволяється колядувати. 

 Ну і звичайно, перемогу в свято Миколая Чудотворця завжди здобуває добро: кожна дитина отримала свій довгоочікуваний подарунок. Це добре і очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень