A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

У Криштопівському ліцеї пройшов ряд заходів, присвячених Дню рідної мови

Дата: 21.02.2019 18:47
Кількість переглядів: 76

     Українська мова – це безмежний океан. Вона  мелодійна, як пісня солов’їна,  прекрасна, барвиста, наче дощова веселка. 21 лютого у Криштопівському ліцеї пройшов ряд заходів, присвячених Дню рідної мови. Для здобувачів освіти молодшої школи  вчитель Линник В.Ф. підготувала та провела у ігровій формі гру «Ерудит». Кмітливості дітей не було меж! Буває рідко, але цього разу перемогла «Дружба». Обидві команди набрали однакову кількість балів.

   Десятеро учасників  конкурсу «Ораторське мистецтво», організатором якого стала Андрущенко Т.М., змагалися у красномовстві – силі, з допомогою якої вдається впливати на світ, змінювати його, реалізуючи власну волю. Учасники декламували переважно класиків української поезії, використовуючи музику та акторські здібності .

    Цікавою виявилась подорож мовної експадиції на чолі з Шамаріною Р.Ю до «Країни-України» - згадалися народні казки, прислів’я, приказки, пісні. 

    А ще працювало цього дня в ліцеї мовне кафе «Словечко», директором якого була Абрамова А.О. Приваблювало меню кафе: тістечка «Відгадайка», пиріжки «Прислів’ячко», кекси «Питаннячка», вафельки «Віршики» на десерт подавали сирники «Літерики» та фразеологічний коктейль.

  Протягом дня у бібліотеці працювала виставка «Перлина України – мова».

      Загалом свято вийшло «На славу!» 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень