A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

«Форум патріотичних сил» відвідали члени учнівського самоврядування «Веселочка» Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 03.12.2018 19:10
Кількість переглядів: 89

     1 грудня 2018 року члени учнівського самоврядування «Веселочка» Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали форум патріотичних сил у рамках якої відбулася зустріч із воїнами ЗСУ, представниками громадських організацій на базі Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості в м. Харків

      У рамках даного заходу відбулися: проект «Допоможи герою АТО» −  збір речей, продуктів харчування, листів-подяк, листівок для воїнів з нагоди Дня Збройних сил України; проект «Діти − дітям» − збір листів підтримки, речей, канцелярського приладдя  для дітей Луганської та Донецької областей.

      Лідер учнівського самоврядування Жук Яна представила на форумі проект з національно-патріотичного виховання «Ми – молодь української землі» на якому презентувала роботу, що реалізується в школі з даного питання.

     Захід був присвячений вшануванню пам'яті про загиблих героїв-земляків, про підтримку їхніх родин, про патріотичні акції, про відродження славетної історії України. Ми подивились світлини на яких відображена хроніка добрих справ дітей та молоді з Валківського, Первомайського, Куп'янського, Коломакського, Близнюківського та інших районів. Просто не можливо без сліз було вдивлятись у ті дитячі листи на фронт, оберіги, смаколики, які діти надсилають на передову. Воїни, що прийшли на Форум, були дуже розчулені. Ми ще раз переконалась, що ми є унікальна нація - непереможна та вічна.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень