A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Близнюківському Будинку творчості 60 років

Дата: 13.11.2018 19:41
Кількість переглядів: 70

     60 років тому в районі розпочалася історія позашкільної освіти. З тих пір не одне покоління учнівської молоді було виплекане у стінах Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості, який на той час носив назву Будинку піонерів. В той час Будинок піонерів являв собою маленький будиночок із трьох кімнат, по вулиці Старостіна і очолила його Слюсарева Інна Сергіївна. Перші кроки по розвитку Будинку піонерів робив і Борис Іванович Остополець.

    Багато цікавих зустрічей, різноманітних заходів, акцій було проведено за час роботи Будинку творчості. Але найголовніше, що діти отримали змогу в позаурочний час знайти собі улюблену справу до душі.

    З 60-річним ювілеєм присутніх привітали голова Близнюківської районної державної адміністрації Анатолій Калашник, голова Близнюківської районної ради Володимир Бреус, Близнюківський селищний голова Геннадій Король, заступник голови райдержадміністрації Олена Ляпкало та начальник відділу освіти, молоді та спорту Леонід Бондаренко, колишні випускники Будинку творчості та друзі закладу, які всі ці роки були поруч та допомагали розвивати цей острівок здійснення дитячих мрій.

    Упродовж урочистостей відбувся парад дитячої творчості.

    Найбільша нагорода для педагогів – це визнання учнями, батьками та громадськістю авторитету Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості. І черговий ювілейний творчий звіт довів – це визнання педагоги закладу мають, бо мають талановитих вихованців.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень