A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

На базі Близнюківського ліцею було проведено «Урок мужності»

Дата: 30.09.2019 19:50
Кількість переглядів: 101

    27 вересня 2019 року на базі Близнюківського ліцею було проведено «Урок мужності», на якому були присутні представники Близнюківського військового комісаріату. Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.

   Серед прадавніх осінніх християнських свят є свято Покрови (14 жовтня). Пресвята Богородиця вважалася покровителькою як усієї України, так і козацтва зокрема. Починаючи з 2015 року, 14 жовтня це також і День захисника України.

   День захисника України та День Українського козацтва – це свято історії, культури, високих моральних цінностей, а також – дружби та об’єднання заради втілення у життя цікавих задумів та ідей. Саме тому всі загальноосвітні навчальні заклади  Близнюківського району  долучилися до відзначення цього свята. У школах проведено багато цікавих заходів, метою яких було виховання учнівської молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотично зрілої особистості, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень