A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Учні Криштопівської школи запросили демобілізованих бійців АТО на свято до Дня Збройних Сил України

Дата: 06.12.2017 19:54
Кількість переглядів: 90

  В українському календарі  6 грудня - День Збройних Сил України.  Сьогодні українська армія  у пошані  в народу, і держави.
  В цей день педагог-організатор Андрущенко Т. М. та учні Криштопівської школи запросили демобілізованих бійців АТО на свято, яке приготували для гостей. На жаль, бути присутнім зміг лише один із запрошених: Катюха Віталій Євгенович.
  На початку програми учні 9 класу коротко розповіли про історію Збройних Сил України, зазначивши, що славними захисниками своєї землі були Запорізькі козаки. Продовжив захід виступ тріо дівчаток з піснею "Буде мир над Україною" та показовий виступ призерів  України з гирьового спорту серед школярів: Фурмана Володимира, Фурмана Федора та Скрипки Христини. Найцікавіше всіх чекало попереду. Розпочались спортивні змагання між командами "Воїни" та "Козаки". Захопленню уболівальників не було меж! З невеликим відривом перемогла команда "Воїни".

  Отож, сподіваємось, що наш вклад у виховання справжніх патріотів не пройде безслідно. У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, учасників АТО, які в ці хвилини забезпечують нам мирне життя. Бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень