A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Вибори Голови ради учнівського самоврядування в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 01.12.2017 20:36
Кількість переглядів: 122

Сенс учнівського самоврядування в сучасній, демократичній школі полягає не в управлінні одних дітей іншими, а в навчанні всіх дітей основам демократичних відносин у суспільстві, у навчанні їх керувати собою, своїм життям в колективі. Участь у самоврядуванні допоможе учням сформувати у себе навички демократизму, уміння самостійно діяти, нестандартно мислити, приймати рішення, здійснювати їх і нести відповідальність. 

30 листопада 2017 року в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися вибори Голови ради учнівського самоврядування. Відповідно до Положення про вибори Голови ради учнівського самоврядування кандидатом на цю посаду міг стати будь-який учень школи 8 – 11 класів, який має авторитет у класі та школі. Активним виборчим правом були наділені учні 5 – 11 класів, педагоги школи. У виборах також взяли участь селищний голова Геннадій Король, голова Ради школи Олексій Сокаль та член Ради школи Сокаль Л.В. Геннадій Король у своєму інтерв’ю зазначив, що він як селищний голова  планує і надалі широко співпрацювати із учнівським самоврядуванням та пообіцяв всебічну підтримку селищної ради та громади.
Свої кандидатури на посаду Голови ради учнівського самоврядування подали троє учнів – Ірина Фартух (10 клас), Юлія Ващенко (9 – Б клас) та Копа Іван (9 – А клас). Протягом останніх тижнів кандидати вели агітацію, намагаючись довести до кожного виборця свою програму, план дій на найближчий час, кожен хотів переконати в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим і змістовним. 
Вибори пройшли дуже активно і цікаво. І хоча всі кандидати були гідні, за підсумками голосування, стати Головою ради учнівського самоврядування, більшістю голосів було обрано ученицю 10 класу Фартух Ірину. Вітаємо новообраного Голову з перемогою, бажаємо йому впровадити політику демократичної, нової школи, політику знань, порозуміння та поваги, яка сприятиме демократизації та покращенню життя школи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень