A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В перший клас в Нову українську школу

Дата: 25.01.2018 20:53
Кількість переглядів: 103

    На етапі реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», з першого вересня 2018 року всі першокласники навчатимуться за новим стандартом, який побудовано на залученні дітей до активних самостійних дій.

     Результативність впровадження нового Державного Стандарту загальної початкової освіти безпосередньо залежить від тісної взаємодії між учителями та батьками. Тому, саме для знайомства, обговорення змін, які відбуваються в освіті, ознайомлення з умовами навчання в 1 класі НУШ, і були запрошені батьки першокласників 2018/2019 н. р.

     На початку зустрічі директор школи Маргарита Іваненко ознайомила присутніх зі змінами в освітній галузі, які чітко окреслені новим Законом України «Про освіту», розповіла про умови навчання дітей в навчальному закладі, плани щодо покращення матеріально-технічного забезпечення та умов отримання якісної освіти.

     Педагогічними працівниками Колосок В. В. та Ключкою Н. О. була проведена вправа «Ранкове коло» (як один з видів діяльності НУШ в першому класі) для батьків. Після знайомства батьки переглянули відеоролик про роботу експериментальних класів, які уже в цьому році пілотують новий Стандарт початкової школи. Потім всі разом працювали над проектом школи, в якій хотілось би, щоб навчалися їхні діти. Всі разом прийшли до висновку, що зміни потрібні, що все те, що пропонує НУШ – дійсно співпадає з потребами та бажанням батьків. Отже, тільки співпраця батьківської спільноти  та педагогічних працівників дадуть той бажаний результат – конкурентно-спроможного випускника НУШ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень