A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели екскурсію до міста Харкова

Дата: 29.09.2019 21:37
Кількість переглядів: 75

     28 вересня 2019 року вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели екскурсію до міста Харкова. Спочатку учні побували на екскурсії у Харківському національному академічному театрі опери і балету. У продовж екскурсії діти побачили чим живе театр: сцена, закулісся, сховища, гримерки, цеха де малюють декорації  та шиють костюми.

     Наступною зупинкою на маршруті було магазин-кафе «Солодкий світ». Тут учнів чекав майстер-клас з виготовлення шоколадних цукерок. Ну, а наостанок, кожен отримав смачний подарунок. Всі отримали безліч незабутніх вражень та позитивних емоцій.

     Діти завітали до парку імені Шевченка, сьогодні парк являє собою територію для сімейного відпочинку з розвагами.

     Останньою зупинкою екскурсії до Харкова був візит до Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького, де учні розважалися на сучасних атракціонах. Парк цілком заслужено називають «Харківським Діснейлендом». З упевненістю можна сказати, що на сьогодні він є найсучаснішим та найкращим парком розваг в Україні. У ньому налічується близько 40 різних типів розваг, серед яких – найвище в Україні 55-метрове колесо огляду, захоплюючі дух американські гірки, башта падіння, автодром, французька карусель, ланцюги, мотузковий парк, будинок страху і багато іншого.

     У дітлахів, безумовно, залишилися незабутні враження від цікавої і захоплюючої екскурсії рідним краєм. Сподіваємось, що ця поїздка стане стимулом для всіх учнів нашого закладу до сумлінного навчання і нових досягнень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень