A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини з Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 19.11.2017 21:59
Кількість переглядів: 103

15 листопада 2017 року агітаційна бригада "Діти України" Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів успішно виступила на МТФ с. Криштопівки та с. Андріївки з програмою "Молодь обирає здоров'я". Команда щиро  привітали працівників з їхнім професійним святом - Днем працівників сільського господарства та побажали наснаги, здоров'я та успіхів у нелегкому труді. Колективи МТФ радо зустрічали артистів, частували смаколиками та добрим словом подяки!

17 листопада 2017 року в Криштопівській ЗОШ І-ІІІ ступенів у молодших школярів  відбулося чудове чарівне осіннє свято! Ніхто не лишився осторонь, всі спробували себе у ролі акторів: співали, танцювали, відгадували загадки та ребуси. А закінчилося свято частуванням смачного  вінегрету! 

          

Минулого року на пришкільній території Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступеня було вирізано декілька аварійних дерев. Подвір'я стало пустим і  незатишним. Учнівський комітет "Стежина" прийняв рішення висадити на території двору декілька дерев. Учні 8 класу з метою забезпечення суттєвого поліпшення стану озеленення території школи, висадили шість горіхів-велетнів. "Це не останні дерева, які ми посадили. Маємо дбати про екологічне становище нашого довкілля".

      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень