A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

16 вересня  - 77 річниця визволення Близнюківщини

     Кожна родина відчула на собі руйнівні події Другої Світової війни. 16 вересня  - 77 річниця визволення Близнюківщини. Цього дня здобувачі освіти КЗ  "Криштопівський ліцей" з великою повагою віддали гідну данину  воїнам, що мужньо захищали рідну землю. Завжди пам’ятаймо героїчне минуле, продовжуймо славетну історію краю новими досягненнями та видатними здобутками.

22:08 16.09.2020

В КЗ " Самійлівський ліцей " відбулася виставка плакатів та композицій присвячена 77-ї річниці визволення Близнюківщини

    10 вересня 2020 року в КЗ " Самійлівський ліцей " відбулася виставка плакатів та композицій присвячена 77-ї річниці визволення Близнюківщини. Роботи були цікаві, оригінальні. Суддями було відібрано декілька найкращих робіт для участі у районній виставці.

11:17 15.09.2020

Вітаємо Рябухіну Ірину, переможця Всеукраїнського конкурсу графічного дизайну «Дитятко.Art»

     У галереї «Бузок» в Харкові презентовано виставку робіт учасників Всеукраїнського конкурсу графічного дизайну «Дитятко.Art». Конкурс проводиться в двох номінаціях – «Постер Фестивалю» й «Постер номінації Фестивалю». У кожній з номінацій чотири вікові категорії: дебют – 4-6 років; молодша вікова категорія – 7-9 років; середня вікова категорія – 10-14 років; старша вікова категорія – 15-18 років.  Найменшому учаснику – 4 роки, найстаршому – 17. Серед учасників свою роботу представила  вихованка гуртка «Дебати» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості дванадцятирічна Ірина Рябухіна. Її робота у номінації «Постер номінації фестивалю» виборола перше місце.

21:03 10.09.2020

ЗНАЙ НАШИХ!!!

     ВІКТОРІЯ ДЕНИСЮК - вихованка Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості,   виборола ПЕРШЕ МІСЦЕ у фестивалі-конкурсі «Мелодії добра», який проводила Благодійна організація «Горлиця» та MAY PRODUCTION. За підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.  Дистанційно у  місті Полтава 24 серпня 2020 року. У рамках фестивалю реалізовувався  благодійний   дитячий проект «Мамина сорочка» для дітей з обмеженими можливостями та дітей, що залишилися без батьківського піклування.

20:59 10.09.2020

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У БЛИЗНЮКІВСЬКОМУ БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ

Добрий день любі друзі! Щиро і радо вас вітає  Близнюківський Будинок дитячої та юнацької творчості. В цей осінній день ми гостинно відкриваємо двері для всіх тих, хто прагне удосконалення, пошуку нового, хто вміє фантазувати, мріяти, веселитись, співати і танцювати. Попереду новий навчальний рік. І цей рік буде сповнений цікавими подіями, новими зустрічами, веселими іграми, цікавими конкурсами та багатьма іншими цікавими справами. У Будинку творчості дуже цікаво. Є безліч різноманітних гуртків, кожен може знайти справу до душі, може реалізувати себе в тому чи іншому напрямку.

20:55 10.09.2020

Свято 1 вересня у Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів

 1 ВЕРЕСНЯ — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

21:32 02.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень