A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» в онлайн режимі взяли участь у районному етапі Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права»

    Здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» в онлайн режимі взяли участь у районному етапі Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «Мої права», приуроченого до Міжнародного дня захисту дітей.

20:49 18.05.2020

Районне свято дитячої творчості «Жива вода - Дельта»

     З 11.05.20 по 18.05.20 в Близнюківському БДЮТ проходить  районне  свято дитячої   творчості «Жива вода - Дельта» в якому взяли участь 13 учнів ЗЗСО, що надали 22 роботи в таких категоріях: «Підводна фотографія», «Конкурс фотографій на тему «Жива вода»,  «Конкурс малюнків», «Декоративно-прикладне мистецтво».

20:47 18.05.2020

Обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують»

     За ініціативи Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» починаючи з 2018 року щорічно протягом лютого - квітня проводиться обласний фестиваль «добрих практик» освітян Харківщини «Майстри педагогічної справи презентують». Фестиваль проводиться з метою задоволення потреб у професійній самореалізації працівників освіти Харківської області, обміну ефективним педагогічним досвідом та створення умов для співпраці наукових, методичних і педагогічних працівників, які розробляють та запроваджують педагогічні інновації в умовах розбудови нової української школи.

13:25 15.05.2020

Здобувачі освіти Криштопівського ліцею взяли участь у районному  онлайн-конкурсі читців

   Здобувачі освіти Криштопівського ліцею Каміла Вольтер та Єлизавета Коростій взяли участь у районному онлайн-конкурсі читців, присвяченому Дню Перемоги "І подвиг содата в ім'я Перемоги хай буде на пам'ять нащадкам". 

12:40 08.05.2020

Учениця 5 класу КЗ "Криштопівський ліцей" Скрипніченко Валерія стала учасницею районного онлайн-фестивалю "Весняні дзвіночки 2020"

    Учениця 5 класу  КЗ  "Криштопівський ліцей" Скрипніченко Валерія  стала  учасницею   районного  онлайн-фестивалю "Весняні дзвіночки 2020"

15:02 07.05.2020

ІНФОВІДЕО, РОБОТА З ТЕСТАМИ І БЛАНКАМИ ВІДПОВІДЕЙ: УЧАСНИКИ ПРОБНОГО ЗНО ОТРИМАЛИ НОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ТЕСТУВАННЯ

   В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО з’явилися нові інструменти, які дадуть можливість випускникам більш ефективно підготуватись до тестування. Зокрема, учасники зможуть попрацювати з тестами, попрактикуватись у заповненні бланків відповідей, а також детальніше ознайомитися із самою процедурою проведення ЗНО.

14:56 07.05.2020

МОН РОЗРОБИЛО НОВИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ СТАНДАРТ ВЧИТЕЛЯ – ДОКУМЕНТ НА ГРОМАДСЬКОМУ ОБГОВОРЕННІ

      Міністерство освіти і науки розробило проєкт Професійного стандарту за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти» та «Вчитель закладу загальної середньої освіти». Документ опубліковано для громадського обговорення сьогодні, 5 травня 2020 року. 

14:43 07.05.2020

ОГЛЯД ПЛАТФОРМ ТА ІНСТРУМЕНТІВ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ, РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙКИ У ШКОЛІ, – ГО “СМАРТ ОСВІТА” ТА МОН ПІДГОТУВАЛИ ПОСІБНИК

Огляд основних інструментів для організації дистанційного навчання, рекомендації щодо того, як скласти розклад, налаштувати режим роботи вчителя/вчительки та зворотній зв’язок з учнями, а також про особливості оцінювання та контролю під час карантину. Про це та інші рекомендації, корисні для організації дистанційного навчання у молодшій, основній та старшій школі, ви можете прочитати у посібнику, підготовленому ГО “Смарт освіта” й Міністерством освіти і науки та оприлюдненому сьогодні, 6 травня 2020 року.

14:39 07.05.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень