A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

На виконання плану з висвітлення питань енергоефективності

 27 березня 2024 року пройде засідання круглого столу в онлайн-режимі  для учнів 10-11 класів Близнюківського ліцею економічного профілю на тему: "Сучасні технології в сфері енергозбереження нашого регіону" за участю представника органу місцевого самоврядування з питань енергоефективності Лисенка Олексія Миколайовича.Посилання будуть надіслані учасникам на електронні пошти.

14:49 20.03.2024

Розлади харчової поведінки

      Розлади харчової поведінки (РХП) – це проблеми психологічного характеру, пов’язані з порушеннями вживання їжі. Ці проблеми багатофакторного походження. Вони розвиваються  внаслідок необ’єктивного сприйняття свого тіла, низької самооцінки та незадоволеністю собою. Найчастіше виникають у сім’ях з несприятливим мікрокліматом для дитини, у підлітків в перехідні періоди життя (статеве дозрівання або час закінчення школи), коли молодим людям доводиться пристосовуватися та змінюватися відповідно до нових обставин,  стикатися з надмірним стресом. Професійна діяльність (балет, гімнастика, футбол тощо), яка вимагає підтримання певної маси тіла, може також  привести до РХП. Має певне значення  психологічний  тиск зі сторони однолітків та  друзів.

10:07 13.03.2024

Шевченківські читання на Близнюківщині

 Початок березня завжди багатий на події, що пов'язані з ім'ям видатного українського поета та художника Тараса Григоровича Шевченка. Цей рік не став винятком.В закладах освіти нашої громади пройшли традиційні Шевченківські читання, виставки вишиванок, конкурси малюнків та інше.В Близнюківській школі мистецтв вже не перший рік проходить конкурс читців поезії великого Кобзаря.Директор школи Скотнік Іван Миколайович і цього разу гостинно відчинив двері свого закладу юним поціновувачам Тарасового слова.Детальна інформація про конкурс на сторінках БШМ.

09:21 11.03.2024

Чемпіонат України з волейболу

 З 29 лютого по 4 березня у м. Снятин, що на Іванофранківщині, пройшов ІІІ тур Чемпіонату України "Дитяча ліга" серед дівчат 2010 року народження з  волейболу.На змаганнях за звання чемпіонів боролись і наші волейболістки ( тренер- Черкас С.І.). З 24 команд юні близнюківці посіли 13 місце.Нашим спортсменам є ще над чим працювати.Тому наступного року Близнюки знову будуть бороться за звання чемпіонів.

11:19 08.03.2024

Чемпіонат України з гирьового спорту

 З 28 лютого по 3 березня на базі Національного університету "Полтавський політехнічний університет ім.Ю. Кондратюка" пройшов Чемпіонат України з гирьового спорту. Юні спортсмени Близнюківщини, як завжди, вдало виступили на цих змаганнях. Чотири дні напруженої боротьби принесли не тільки перемоги, а й море  задоволення.Тренер - Кондра Костянтин.Більше про здобутки можна прочитати на сторінках місцевих видань та в соц. мережах.

11:07 08.03.2024

Про визначення переможців конкурсу «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

 Відповідно до наказу Науково-дослідного інституту українознавства МОН України від 14 лютого 2024 р. № 16 «Про визначення переможців ІV Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» переможцями стали 139 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Харківської області, серед них 10 представників Близнюківської громади.Список переможців Харківської області .

16:18 07.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень