A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

З нагоди відзначення Дня Соборності України в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано та проведено ряд заходів

     Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності.

20:00 23.01.2020

В КЗ «Криштопівський ліцей» було проведено годину спілкування «Єднаймося, браття!»

        Традиційно 22 січня ми відзначаємо День Соборності України. Саме цього дня у 1919 році відбулося об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки у самостійну соборну державу. Ця подія ознаменувала національну єдність українців і cтала першим кроком до довгоочікуваного перетворення України в неподільну державу. Сьогодні ця дата уособлює національну єдність і символізує прагнення нашого народу до вільного життя в самостійній незалежній державі. 

18:37 22.01.2020

День Соборності України в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст.

22 січня в Україні традиційно відзначають День Соборності. Вшанування цієї дати надзвичайно важливе у вихованні молоді. Учні мають розуміти значення боротьби за територіальну цілісність нашої Батьківщини.

14:45 22.01.2020

День Соборності України

     Щороку український народ із вдячністю згадує тих героїв, які словом і багнетом намагалися відродити незалежну соборну українську державу.

14:19 22.01.2020

Вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на чолі з керівником вітали жителів села з Різдвяною колядою

     Новий рік завжди пов’язаний з мріями про краще майбутнє. Ці мрії та бажання здавна викристалізовувались у чудові поетизовані обряди — колядування, щедрування і засівання. У величальних піснях — колядках і щедрівках — втілився одвічний потяг людей до статків, щастя, добра, краси, високої моралі та Божого благословення.  Тож не дивно, що у ці новорічно-різдвяні дні найбажанішими гостями є – колядники та щедрувальники.

13:11 19.01.2020

Щодо потреби у кадрах

     Постановою Кабінету Міністрів України від 30.05.2018 № 417 «Деякі питання реалізації права на першочергове зарахування до закладів вищої медичної і педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням» Харківською обласною державною адміністрацією прийнято розпорядження від 09.12.2019 № 616 «Про затвердження Порядку умов проведення конкурсу серед претендентів на укладення угод про відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості або селищі міського типу», зареєстроване у Головному територіальному управлінні юстиції у Харківській області 24 грудня 2019 року за № 82/1789 (надалі - Розпорядження).

12:53 17.01.2020

Вітаємо з наступаючим Новим роком!

     Бажаємо, щоб у 2020 році було більше гарних новин і менше приводів для хвилювання. Нехай наступного року кожен знайде те, чого йому бракувало, і збереже те, що дарує радість та щастя. Нехай 2020 рік буде роком вашого успіху, сповненим професійними і особистими досягненнями!

14:18 28.12.2019

Новорічні ранки в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів традиційно збирають учнів у чарівно прикрашеному актовому залі, біля розкішної ялинки

         Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і «родинних» свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Це одне з найкрасивіших свят на світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях дорослих і дітей, щедро даруючи людям по всій землі радість і добро, сміх та веселощі. 

18:20 24.12.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень