A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

У рамках акції "16 днів проти насильства" у КЗ "Криштопівський ліцей" було проведено гру "Дружба починається з посмішки"

    У рамках акції "16 днів проти насильства" у КЗ "Криштопівський ліцей" соціальним педагогом Ткачовою А.М. було проведено гру "Дружба починається з посмішки" для здобувачів освіти молодшої школи.

14:08 29.11.2019

Благодійна акція "Діти - дітям"

     Різдвяні свята - дивовижний час, коли трапляються несподіванки, а повітря пахне добром, посмішками, сімейним теплом. Всі в очікуванні дива: ялинка, подарунки, сімейні веселощі... Але не всі діти зможуть відчути цю радість. Здобувачі освіти 3 класу та класний керівник Дудка І.О.  вирішили побути трішечки чарівниками,тому прийняли рішення долучитися до соціальної благодійної акції  “ Діти – дітям»

14:04 29.11.2019

У 1класі Садовської ЗОШ І- ІІІ ступенів відбулося свято "Зима осені на п'яти наступає"

     У 1класі Садовської ЗОШ І- ІІІ ступенів відбулося свято "Зима осені на п'яти наступає". На свято були запрошені гості: батьки, сестрички, братики та учні 3 класу. Лунали пісні про осінь, про тварин та природу. Діти читали вірші. До дітей у гості завітала осінь з щедрими подарунками. Діти зустріли осінь запашним короваєм. Потім були конкурси, загадки та ігри. В кінці свята осінь частувала всіх гостинцями.

21:32 28.11.2019

В КЗ «Криштопівський ліцей» стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

     Сьогодні, 25 листопада 2019 року, в КЗ «Криштопівський ліцей» стартувала Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Для сформованості в учнівському середовищі  небайдужого відношення до проблем жорстокості та насилля, психологом ліцею  Щербак Н.Ф. було проведено конкурс «Наші долоні проти насилля».

16:51 25.11.2019

В Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов флешмоб «Розірви коло насильства»

     В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов флешмоб «Розірви коло насильства». Учні виготовили помаранчеві долоньки  та роз’яснювали перехожим суть акції. Пропонували взяти долоньки та долучитися до кола.

15:52 25.11.2019

День Гідності та Свободи в КЗ «Криштопівський ліцей»

    Щороку 21 листопада в Україні відзначається «День Гідності та Свободи» на честь початку дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року), подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їхнє бачення світу. Здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» цього року  пригадали  події  тих часів. 

14:11 21.11.2019

У Криштопівському ліцеї був проведений Єдиний національний урок «Безпечна країна»

     У межах тижня безпеки дорожнього руху 15 листопада 2019 року у Криштопівському ліцеї був проведений Єдиний національний урок «Безпечна країна», метою якого є підвищення безпеки дорожнього руху, збереження життя та здоров’я дітей, попередження травматизму учасників дорожнього руху, активізації роботи щодо профілактики всіх видів дитячого травматизму.

20:12 18.11.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень