A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Диктант патріотичного змісту в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ст.

     Учні Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з цікавістю слухали розповідь учителя української мови про те, що 9 листопада – День вшанування пам’яті Преподобного Нестора Літописця – послідовника творців слов’янської писемності Кирила та Мефодія, а також дізналися, що 2000 року започатковано в Україні радіодиктант національної єдності.

20:02 11.11.2019

У КЗ «Криштопівський ліцей» відзначали День української писемності та мови

     08 листопада 2019 року у КЗ «Криштопівський ліцей» відзначали День української писемності та мови. Здобувачі освіти 10 та 11 класів написали   XІX радіо диктант національної єдності у Близнюківській бібліотеці, а у  ліцеї  - учні 5-9 класів. У написанні XX Міжнародного  конкурсу з української мови ім. П.Яцика брали участь здобувачі освіти 3 та 4 класів.   Для учнів 7 класу Корнієнко Г.І. провела квест «Мово моя українська»,  а учні 6 класу разом з класним керівником Шамаріною Р.Ю. випустили газету  «Мова єднання  - українська» та провели усний журнал «День української  писемності та мови». Бібліотекарем Івановою А.М. та педагогом-організатором Андрущенко Т.М. було організовано тематичну виставку.

20:01 11.11.2019

Криниця з журавлем і кущ калини - це символ моєї Батьківщини

    Вихованців гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів нещодавно ділилися своїми враженнями, учні розповідали, що ще в їхніх планах посадити калину та змайструвати журавель біля Білої криниці, щоб було як в справжньому українському селі. Їхні мрії здійснилися, вони змайстрували  журавля, навіть нове оцинковане відро причепили до нього і кущ калини посадили.

19:56 11.11.2019

В Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся математичний КВК за участю учнів 5 і 6 класів

     6 листопада 2019 року в Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся математичний КВК за участю учнів 5 і 6 класів. Змагалися команди «Два на два» та «Живчики», за підсумком десяти турів перемогу виборола команда «Два на два». У виконанні дівчат 5 класу лунали пісні «Перемоги ми хочем» та «Математику вивчаю». Всі учасники отримали нові знання та позитивні емоції.

20:43 07.11.2019

Вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  доторкнулися до  історії і культури, таємниць і неповторної енергетики наших пращурів

    Вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на базі Уплатнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  доторкнулися до  історії і культури, таємниць і неповторної енергетики наших пращурів, побачили те, про що так гаряче і щиро писав Шевченко у своїх віршах.

20:33 31.10.2019

У КЗ «Криштопівський ліцей» було проведено місячник шкільних бібліотек

     Протягом жовтня у КЗ «Криштопівський ліцей» було проведено місячник шкільних бібліотек. Відповідно плану було проведено флешмоб «Я і Книжка», читацький марафон «Читаємо без зупинки» у якому переможцями стали Сердюк Ліза 6 кл. та Скрипніченко Валерія  5 кл.

13:26 31.10.2019

В КЗ «Криштопівський ліцей» був проведений захід по вшануванню Героїв АТО

     15 жовтня 2019 року в КЗ «Криштопівський ліцей» був проведений захід по вшануванню Героїв АТО, які загинули в період проведення антитерористичної операції, зокрема жителя Криштопівки Кочубея Дениса. Патріотами не народжуються, вони виховуються. Утвердження поваги до принципів патріотизму є одним з основних обов’язків вчителів. Формування патріотичних почуттів передбачає вироблення в учнів високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім’я процвітання держави та до її захисту.  Саме такі патріотичні почуття формує в учнів вчитель історії Щербак Н.Ф., яка і провела захід «Білі лебеді на небесах» та створила відео, приурочене вшануванню пам’яті нашого земляка – Кочубея Дениса.

13:21 31.10.2019

Свято осені у Криштопівському ДНЗ (я-с)

    25 жовтня 2019 року у нашому дошкільному навчальному закладі пройшло свято "Осінь фруктами багата". Діти отримали від Осені смачні подарунки - запашні пиріжки з нової пшенички та червоненькі яблучка. Але спочатку вони допомогли їй позбирати грушки у кошики, посушити яблука на зиму, зібрати врожай винограду та слив.

13:38 30.10.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень