A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Перепоховання воїна-героя Вадима Федорченка

     Герої не вмирають… Вони   живуть вічно…здається ці слова знає кожен із нас ще з дитинства. Хто б міг подумати,що і в сучасному  цивілізованому світі нашим молодим хлопцям доведеться боротися за волю та незалежність своєї Батьківщини.

14:34 16.09.2019

"Герої не вмирають"

     13 вересня 2019 року  Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІ ступенів зустрічала свого героя, колишнього учня, Федорченка Вадима Олександровича. Він загинув на Сході України в 2015 році , захищаючи її суверенітет.

14:25 16.09.2019

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися спортивні змагання між учнями школи

    Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності. З нагоди даного свята в Добровільській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися спортивні змагання між учнями школи.

14:38 12.09.2019

В Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені заходи присвячені письменнику, мислителю і філософу краси Олександру Довженку

     Олександр Довженко – одна з найталановитіших і надзвичайно трагічних постатей ХХ ст. Видатний кінорежисер-новатор, «поет слова і кадру, віртуоз монтажу», самобутній письменник, мислитель і філософ краси.

10:20 11.09.2019

9 вересня 2019 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов захід присвячений 250 річниці від дня народження відомого українського письменника Івана Котляревського

"Еней був парубок моторний і хлопець хоч куди козак...". Хто не знає цих слів? Належать вони Івану Котляревському, який по праву вважається першим класиком новітньої української літератури.

10:17 11.09.2019

В Близнюківському закладі дошкільної освіти №1 "Теремок" пройшла розвага для дітей "День знань"

     В Близнюківському закладі дошкільної освіти №1 "Теремок" пройшла розвага для дітей "День знань". Малята відпочили та з новими силами готові до нових відкриттів. День знань — символ чистоти, доброти. Це початок навчального року! Це чудовий привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки.

15:20 02.09.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень