A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Здобувачами освіти КЗ "Криштопівський ліцей" було проведено акцію "Посади дерево"

     З метою покращення екологічного стану та  захисту навколишнього середовища 8 квітня 2019 року здобувачами освіти КЗ "Криштопівський ліцей" було проведено акцію "Посади дерево" та висаджено понад сорок дерев на території, прилеглій до ліцею.

12:18 09.04.2019

В м. Харкові відбувся брейн-ринг «Що? Де? Коли?» між учнями старших класів усіх районів області

   06 квітня 2019 року в м. Харкові відбувся брейн-ринг «Що? Де? Коли?» між учнями старших класів усіх районів області. Учні Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів були представниками Близнюківщини. 

11:25 08.04.2019

Учні Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали п’ятнадцяту ювілейну міжнародну спеціалізовану виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2019»

     Учні Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали п’ятнадцяту ювілейну міжнародну спеціалізовану виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2019», яка відбулася за підтримки Департаменту науки і освіти облдержадміністрації 6 квітня 2019 року в приміщенні Палацу спорту. Виставка мала на меті допомогти старшокласникам зробити свідомий вибір вищого навчального закладу.

09:59 08.04.2019

Перший кібертурнір з “WorldofTanks” у Алісівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради

     Всім привіт! У п'ятницю 05 квітня 2019 року за ініціативи учнівського самоврядування “Аліса”, за сприяння педагогічного колективу Алісівської ЗОШ І-ІІІ ст., підтримки гуртка Близнюківського будинку дитячої та юнацької творчості «Цікава інформатика» було проведено перший в історії школи кібертурнір за грою “WorldofTanks”.

22:48 07.04.2019

Здобувачі освіти Криштопівського ліцею побували на виставці в навчальному центрі "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н Каразіна

     Сьогодні здобувачі освіти Криштопівського ліцею побували на виставці в навчальному центрі "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н Каразіна

14:07 05.04.2019

Подарунки своїми руками

     Декоративно-ужиткове мистецтво-один із видів мистецтва, яке надавало суспільству духовного багатства, сил та бажання творити гарні й утилітарно придатні речі, виступало дивним феноменом життєстійкості в системі людських знань. Це дає вагомі підстави стверджувати, що художні ремесла і промисли є найбільшою і найбагатшою сферою художньої творчості. Саме тому, класний керівник 4 класу Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гнатко А.С., на уроках праці навчає підростаюче покоління основ декоративно-прикладного мистецтва, що позитивно та якісно впливає на всі сторони особистості дитини, виховує активне естетичне ставлення до дійсності, формує духовность, працьовитість.

14:04 05.04.2019

На базі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з військовим комісаром Близнюківського РВК

     На базі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з військовим комісаром Близнюківського РВК Горобець А.Л. з учнями та батьками 11 класу, щодо вступу випускників до військових навчальних закладів.

13:43 05.04.2019

Здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» взяли участь у районних заходах

     Після весняних канікул здобувачі освіти КЗ «Криштопівський ліцей» взяли участь у таких районних заходах: виставці-акції до Всесвітнього дня Землі «Друге життя сміття», районному вернісажі дитячої творчості, присвяченому 33-річниці Чорнобильської катастрофи, районній виставці «Великодня писанка» та побували на святі дитячої творчості «Жива вода Дельта». Наразі другий тур конкурсу «Молоді таланти Харківщини».

16:46 04.04.2019

Тиждень книги в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ст.

   1 квітня 2019 року виповнилося 210 років від Дня народження М.В.Гоголя, до цієї події в  для учнів старших класів в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ст. шкільний бібліотекар Гуйван Людмила Миколаївна та сільський бібліотекар Коростій Інна Олександрівна демонстрували  презентацію "Подорож літературними стежками" та ознайомили з книжковою викладкою "Дивосвіт творів М.В.Гоголя"

10:23 03.04.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень