A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

День пам’яті Героїв Небесної Сотні в Бурбулатівській філії

     Пройшов 5-й рік від трагічних подій на Майдані… Сьогодні, 20 лютого 2019 року, в Бурбулатівській філії відбувся захід, щодо вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Метою заходу було вшанування патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свободи людини, національних інтересів України та її європейського вибору, прищеплення любові до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України. Захід підготували вчитель історії Білик Т.М. і завідувач Бурбулатівською сільською бібліотекою-філією Завгородня І.М.

14:20 21.02.2019

Учні Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів вшанували пам’ять героїв Небесної сотні

     День пам'яті героїв Небесної сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні". Вшанували пам’ять героїв Небесної сотні також учні Олексіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів на загальношкільній лінійці.  Метою лінійки було вшанування пам’ять героїв Небесної сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість у учнів, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

10:15 20.02.2019

«Зима, що нас змінила»

     "Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. 18 лютого 2019 року з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, у всіх класах Верхньосамарської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні.

09:44 20.02.2019

Позакласний захід з фізики «Краща команда знавців фізики» для учнів 7-10 класів Олексіївської ЗОШ

     19 лютого 2019 року вчитель фізики та математики Катюха Т.О. до тижня природничо-математичного циклу, який активно проходе в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів, провела позакласний захід з фізики «Краща команда знавців фізики» для учнів 7-10 класів. Цей захід мотивував дітей до прагнення пошуку, творчості, пізнання за допомогою ігрових моментів, які розкривали значення фізики в житті людини.

08:36 20.02.2019

Акція "Ангели пам'яті" в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     19 лютого 2019 року в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшла акція, у якій прийняли участь учні школи та вчителі. Учні 9 класу власноруч виготовили паперових янголів, як згадку про тих, хто віддав життя за мирну Україну, по закінченню заходу, всі присутні писали на ангелочках різноманітні побажання та прикріплювали їх на стенді.

19:43 19.02.2019

Урок Мужності «Афганістан болить в моїй душі»

15 лютого 2019 року в 4 класі Садовської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся урок Мужності «Афганістан болить в моїй душі». Діти читали вірші, слухали пісні. Гостями уроку були учні 2 класу.

19:19 19.02.2019

Тиждень природничо-математичного циклу в Олексіївській ЗОШ

     З 18 лютого в Олексіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочався тиждень  природничо-математичного циклу, керівник Катюха Т.О. Члени ШМО спланували роботу так, щоб до  запланованих заходів були залучені усі діти школи від 1 до 10 класів.

14:48 19.02.2019

Зустріч з воїном-інтернаціоналістом «Обпалені війною. Афганістан» Верхньосамарська ЗОШ І-ІІІ ступенів

     Саме пам’ять ті страшні події афганської війни зібрала всіх у актовому залі нашої школи на зустріч із воїном-інтернаціоналістом, нашим земляком, Ботузовим Віктором Вікторовичем. Зі щемом і сумом лунали в тиші залу слова про ту далеку війну з вуст учнів. Присутні переглянули цікаву відеопрезентацію «Ті спогади, то вічний серця біль». На екрані кадри бойових операцій змінювалися портретами молодих хлопців у військовій формі. Всі присутні на заході висловили глибоку шану воїнам-інтернаціоналістам, повагу до їх мужності. Побажали щоб життя їх було наповнене щастям, здоров’ям і впевненістю в завтрашньому дні.

16:30 18.02.2019

Уплатнівській школі 90 років!

      От і школа моя, молода і красива, зустрічає гостей, що до неї сьогодні летять. Як в шкільному журналі, перегорнеш тихенько сторінку і повернешся знову на декілька років назад. В першу суботу лютого повернулися в дитинство, поринули в прекрасні спогади випускники Уплатнівської школи.      Перед зустріччю з колишніми однокласниками і учителями кожен перегорнув сторінки шкільного фотоальбому, побачив знайомі обличчя, полинув спогадами у дитинство і юність. Подвійне свято об’єднало учнів, учителів, випускників різних поколінь. Не зупинили їх ні крижані дороги, ні морози, бо рідній  школі виповнилося 90 років! Привітно зустріла вона своїх вихованців, яким дала путівку в життя.

20:48 16.02.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень