A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

САМОЦВІТ, ДО ПОБАЧЕННЯ!

    Весело, гамірно та цікаво промайнула зміна у таборі САМОЦВІТ, що працював на базі Самійлівської школи. Друга половина зміни була також захоплюючою та цікавою. Діти здійснили екскурсії до двох музеїв  у Лозовій та Близнюках, відвідали лозівський  кінотеатр. У день професій відвідали Самійлівську залізницю та Близнюківську пожежну частину. У дні природи та туризму діти грали у ігри, брали участь у різних конкурсах, вчилися розпалювати багаття, пекли картоплю. Кухарі приготували смачну кашу прямо на вогнищі. День Містер та Міс табору пройшов дуже весело, заходи були дотепними та цікавими. У день закриття табірної зміни діти влаштували шоу талантів та з прекрасним настроєм відправилися на літні канікули. Вихователі сподіваються, що дітям запам’ятається цьогорічний відпочинок у таборі САМОЦВІТ.

10:39 15.06.2018

За підтримки псп «Тернівка» 40 дітей та 8 вихователів мали можливість побувати в аквапарку «Джунглі» міста Харкова

     13 червня 2018 року виявився одним з найцікавіших днів для дітей  табору «Юність» на базі Криштопівського ліцею. За підтримки псп «Тернівка» 40 дітей та 8 вихователів мали можливість побувати в аквапарку «Джунглі» міста Харкова.    

14:39 14.06.2018

Робота пришкільного оздоровчого табору «Сонечко» на базі Добровільської ЗОШ

     Робота пришкільного оздоровчого табору «Сонечко» на базі Добровільської ЗОШ І-ІІІ ступенів продовжується. Багато  цікавих заходів, конкурсів, екскурсій проводять вихователі зі  своїми вихованцями протягом денного перебування в таборі.

14:00 14.06.2018

Відпочинок у таборі «Юність» на базі Криштопівського ліцею

     Відпочинок у таборі «Юність» на базі Криштопівського ліцею швидше активний ніж  спокійний. У День українських звичаїв та традицій діти знайомилися з травами нашої місцевості. Цікаво було дізнатися  про їх цілющі властивості, які передавалися  до сучасності здавна нашими дідами –прадідами. Українські народні ігри також дожили до наших днів. «Киця-баба», «Гуси», «Цурки», «Скралі», «Подоляночка»  виявились цікавим заняттям для дітей.

12:48 14.06.2018

День "Майстер Шеф" у Верхньосамарському пришкільному таборі із денним перебуванням "Веселка"

    Куліш – одна за найдавніших страв, яку готували та споживали слов’янські народи в часи, коли хотілося їсти. Це була щоденна страва українців, друга після борщу. Куліш готували як на сніданок, так і на вечерю. В обід їли тільки борщ. У східних слов’ян був такий звичай: під час укладання мирного договору противники варили кашу-куліш і їли. Каша стала символом союзу, без неї мирний договір не міг набути сили.

13:45 12.06.2018

Завершилось навчання з підвищення кваліфікації педагогічних працівників Близнюківського району за напрямом: «Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти»

   7 червня 2018 року завершилось навчання з підвищення кваліфікації педагогічних працівників Близнюківського району за напрямом: «Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти» для роботи в умовах Нової української школи.

08:43 11.06.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень