A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В Близнюківському закладі дошкільної освіти №1 "Теремок" були проведені екскурсії до Меморіалу Слави

     Наближається одне з найважливіших свят для країни - День Перемоги. Все далі йде від нас ця дата - 9 травня 1945 року. Наше мирне покоління не перейнято тим часом, тими надіями і страхами. Як розповісти нашим дітям про цю Велику Війну? Як донести суть того, що відбувалося і викликати в маленькій душі почуття гордості, співчуття, шанування, патріотизму?

15:44 08.05.2018

У Харківському Будинку дитячої творчості  відбулося "Свято патріотичної пісні"

07 травня 2018 року у Харківському Будинку дитячої творчості  відбулося "Свято патріотичної пісні", учасницею якого стала учениця 9 класу Криштопівського ліцею Ільканич Олена з композицією Свтлани Тарабарової "Хочу жити без війни". 

15:39 08.05.2018

Вихованці Уплатнівського дошкільного навчального закладу відвідали пам'ятник загиблим воїнам

Згідно до плану заходів з відзначення Дня пам'яті та примирення й Дня Перемоги над нацизмом вихованці Уплатнівського дошкільного навчального закладу відвідали пам'ятник загиблим воїнам, що визволяли наше село в роки ІІ світової війни, поклали квіти до підніжжя пам'ятника та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

13:11 07.05.2018

Конкурс читців серед учнів шкіл району та вихованців Близнюківського БДЮТ «Пам’ятає врятований світ…»

04 травня 2018 року в Близнюківському Будинку дитячої та юнацької творчості проведено конкурс читців серед учнів шкіл району та вихованців Близнюківського БДЮТ «Пам’ятає врятований світ…», присвячений 73-річниці Перемоги над фашизмом.

20:44 04.05.2018

Акція "За чисте довкілля" в Олексіївській ЗОШ

     Акція «За чисте довкілля» передбачає приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій, вулиць, доріг, тротуарів у населених пунктах, кладовищ, братських могил, місць почесних поховань та меморіальних комплексів, упорядкування парків, скверів, висаджування дерев та кущів , прибирання клумб тощо.

15:46 04.05.2018

До Криштопівського ліцею завітали представники районного військкомату

День цивільного захисту - це закріплення знань, отриманих учнями при вивченні навчальних програм з основ здоров’я та цивільного захисту населення. Тож 27 квітня 2018 року до Криштопівського ліцею завітали представники районного військкомату на чолі з воєнкомом Горобцем А.Л. Діти демонстрували свої навички та вміння, справлятись з надзвичайними ситуаціями. У свою чергу військові поділилися  цікавими  прийомами та правилами самозахисту. 

15:38 04.05.2018

Акція "Чисте довкілля" в Криштопівському ліцеї

Минулого тижня на сільському стадіоні старшокласниками Криштопівського ліцею було висаджено берізки в кількості двадцяти штук, придбані на кошти сільської ради у підтримку акції "Чисте довкілля".

15:29 04.05.2018

Тиждень безпеки життєдіяльності в Садовському ДНЗ "Веселка"

    Народна мудрість говорить: "Посієш звичку - пожнеш характер". Тому формування у дітей стійких навичок правильної поведінки в незвичних небезпечних обставинах, усвідомлення цінності їх життя та здоров'я, навчання способів регулювання власної поведінки в довкіллі, серед людей та предметів повинно починатися з раннього віку. Для цього проводяться "Тижні безпеки" для малечі.

20:25 03.05.2018

День цивільного захисту в Бурбулатівській філії

     27 квітня 2018 року в Бурбулатівській філії були проведені заходи до Дня цивільного захисту. День розпочався з організаційної лінійки. Начальник штабу ЦЗ Білик Т.М. ознайомила учнів з теоретичним матеріалом, пов’язаним із сучасним життям. Діти переглянули навчальний фільм про роботу МНС та відеоролик-пам’ятку про запобігання дитячого травматизму. По сигналу «Тривога!» усі швидко та організовано покинули приміщення філії. Відвідування бомбосховища визвало в учнів бурхливі емоції. «Хай буде мир і спокій на нашій планеті!» - такий висновок зробили наші діти.

15:22 27.04.2018

27 квітня 2018 року - "День ЦЗ" в Лукашівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Олега Чепеленка

     Учасниками НВП відпрацьовано і закріплено навички збереження та захисту здоров'я і життя під час надзвичайних ситуацій. Проведено тренування з відпрацюванням дій на випадок пожежі.

14:52 27.04.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень