A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Майстер-клас для вчителів початкових класів у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     15 лютого 2018 року Діденко В.В. провела відкритий урок-подорож з природознавства «Звірі навесні. Піклування про потомство» у 2 класі. Урок розроблений з використанням інтерактивних технологій, мультимедійної презентації.

09:09 16.02.2018

Учні Криштопівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів випробовували свої сили в конкурсі "Патріот"

15 лютого 2018 року учні Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів випробовували свої сили в конкурсі "Патріот". Усі учасники  поставились до цього завдання відповідально. Діти нетерпляче чекали та серйозно готувались до конкурсу. Результати попереду. 

15:49 15.02.2018

«Зимоньку проводжаємо, весноньку стрічаємо» – під таким гаслом пройшло цікаве святкування Масляної у Верхньосамарській ЗОШ І-ІІІ ст.

     Сьогодні  було проведено свято Масляної вчителем української мови та літератури Хрипченко С.П. та вчителем початкових класів Хрипченко В.С.       Як відомо, це свято символізує перемогу світла та тепла над темрявою та холодом. На святі Масляної було весело та гамірно: зустріч Зими з Весною супроводжувалася змаганнями, іграми, конкурсами, піснями у виконанні учнів 4 та 10 класу. А оскільки Масляна приходить не з пустими руками, а з млинцями масляними, то під веселу українську народну музику господиня Масляна пригостила всіх учасників святкування млинцями, пиріжками, варениками. Цікаво організований захід познайомив нас  із традиціями українського народу, викликав багато позитивних емоцій, посприяв зміцненню єдності та добрих традицій колективу.

15:18 15.02.2018

1-4 класи Криштопівської школи зібралися 15 лютого, щоб зустріти свято Стрітення

    1-4 класи Криштопівської школи зібралися 15 лютого, щоб зустріти свято Стрітення. Це традиція пов'язана з принесенням немовляти Ісуса до храму, де його побачив старець Симеон - автор пророцтва про пришестя Сина Господнього на землю.

15:10 15.02.2018

«Ціна чужої війни» Верхньосмарська ЗОШ І-ІІІ ступенів

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 26-та річниця виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Учні 8 класу разом зі своїм класним керівником Кучерявою. Т.А. та педагогом-організатором  Мороз М.В. провели урок-пам’яті та відвідали могилу воїна-інтернаціоналіста Бакая М.М.

15:02 15.02.2018

У Криштопівській ЗОШ організовано виставку художньої літератури в шкільній бібліотеці та проведено "Урок пам’яті"

     У Криштопівській ЗОШ організовано виставку художньої літератури в шкільній бібліотеці та проведено "Урок пам’яті", присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

14:51 15.02.2018

14 лютого - Міжнародний День дарування книг

14 лютого - Міжнародний День дарування книг - свято гідне нашої уваги і шанування! Іноді здається, що через якихось десяток літ книжок просто не стане - витіснять сучасні технології; занадто стрімкий потік життя, занадто багато потоків швидкої інформації навколо нас. Але сьогодні свято! У Криштопівській школі діти залюбки дарували книги у фонд бібліотеки. Найрізноманітніші: яскраві і простенькі, красиві і мудрі книги з’явились сьогодні у бібліотеці. Обмінюємось знаннями, обмінюємось інформацією. Давайте збережемо тепло і загадковість книги.

14:40 15.02.2018

В Криштопівській ЗОШ сьогодні нагороджували грамотами переможців районних конкурсів

     В Криштопівській ЗОШ сьогодні нагороджували грамотами відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА переможця районного конкурсу-виставки писанкарства «Різдвяна писанка» учня 3 класу Фурмана Володимира, та ученицю 5 класу  Воронкіну Олександру, за ІІ місце у районному конкурсі плакатів «Спасибі -НІ!», присвяченому Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом.

14:40 14.02.2018

«Ми діти – землі української цвіт»

      Під таким гаслом 13 лютого 2018 року в рамках художньо-естетичного тижня в Близнюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся конкурс на краще виконання української пісні «Ми діти – землі української цвіт». Конкурсну програму підготувала і провела вчитель музики Луньова С. Г., з метою виховання любові до української культури, мистецтва, розвитку української пісенної творчості.

21:34 13.02.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень