A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Для старших вихованців Близнюківського БДЮТ відбулося святкове дійство – цікава  вистава  «Новорічне казка»

     26 грудня 2017 року для старших вихованців Близнюківського БДЮТ відбулося святкове дійство – цікава  вистава  «Новорічне казка». Вихованці різноманітних гуртків, як справжні актори виконували свої ролі. Змінювалися   сюжети казки, діти виконували різноманітні   номери художньої самодіяльності. Всім глядачам було весело та цікаво, вони з захопленням  зустрічали «заморських артистів», які завітали  для зустрічі Нового року.

16:50 27.12.2017

Вперше за участю вихованців Близнюківського БДЮТ, членів Клубу спортивно-бального танцю «Sky Hall» та танцювального гурту «Ритм» на Близнюківщині відбувся Новорічний бал

        23 грудня 2017 року  вперше  за участю вихованців Близнюківського БДЮТ, членів Клубу спортивно-бального танцю «Sky Hall» та танцювального гурту «Ритм» на Близнюківщині відбувся Новорічний бал.

16:43 27.12.2017

Команда Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів посіла ІІІ місце у районному етапі Чемпіонату України зі стрітболу

Команда Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів посіла ІІІ місце у районному етапі Чемпіонату України зі стрітболу серед команд середньої вікової групи загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області 2017/2018 н.р., який відбувся 22 грудня 2017 року.

11:54 27.12.2017

Зимовий вернісаж у Самійлівській школі

Нещодавно у Самійлівській школі відбувся конкурс новорічних та різдвяних композицій «Зимовий вернісаж». У конкурсі взяли участь учні 1 – 11 класів. Всі композиції просто вражали своєю креативністю та унікальністю. Дуже важко було обрати кращі роботи, адже всі учні були активними та старанними. Для участі у районному етапі конкурсі було обрано роботи 10, 4 та 9 класів, які підкорили журі своєю новизною та незвичайністю.

22:25 26.12.2017

Обласний конкурс декоративно-вжиткового мистецтва «Новорічна майстерня»

22 грудня 2017 року у виставковій залі Харківського Будинку вчених відбулося підведення підсумків та нагородження переможців виставки робіт освітян, поданих на обласний конкурс декоративно-вжиткового мистецтва «Новорічна майстерня», який було оголошено Харківською обласною профспілкою працівників освіти і науки України. На розгляд журі було подано 3 роботи від колективів закладів освіти Близнюківського району. Робота Чигрин Оксани Володимирівни (Самійлівський дошкільний навчальний заклад) «Лісова красуня» посіла ІІІ місце в номінації «Ялинки» та була відзначена Харківською обласною профспілкою працівників освіти і науки України.

16:53 26.12.2017

Новини з Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

21 грудня 2017 року в Криштопівській ЗОШ відбулися батьківські збори. Розглядалися питання про навчання, поведінку, своєчасний підвіз, харчування  та відвідування учнями школи.

09:28 22.12.2017

СВЯТО МИКОЛАЯ У КРИШТОПІВСЬКОМУ ДНЗ

Для наших вихованців у цей день було багато подарунків і сюрпризів: по-перше - це солодкий подарунок від Миколая, по-друге - привітання і подарунки від сільського голови Олександра Олександровича, ну і найголовніше - виготовлення ляльки-мотанки разом зі своєю матусею. Майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки провела вихователь Олена Василівна Савіна. Діти весело провели час, допомагаючи своїм матусям, а матусі в котрий раз переконались що їхня дитина найкраща в усьому світі.

22:26 20.12.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень