A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

В Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори

В Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори. На зборах виступили директор школи Томашинець Тамара Іванівна.Були розглянуті питання взаємодії школи, сім`ї  і громадськості та інші. З питання охорони безпеки життєдіяльності дітей виступила Мороз Наталія Вікторівна. Були розглянуті питання з безпеки життєдіяльності учнів у побуті й громадських місцях, під час канікул, на вулиці тощо.

21:43 30.11.2017

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом. В Криштопівській ЗОШ І -ІІІ ступенів було заплановано і проведено ряд заходів. З метою пропаганди здорового способу життя  дітям подано елементарні знання про СНІД, основні шляхи зараження цією хворобою та заходи щодо її профілактики. Проведено бесіди та виховні години.

16:13 30.11.2017

В Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведена лінійка пам'яті жертв Голодомору.

В Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів 27 листопада 2017 року до річниці Голодомору пройшла лінійка пам’яті під назвою «Голодомор. Як страшно це звучіть». Учні 9 класу підготували інформацію про реальні події на Україні 1932-1933 років. Під час заходу учні нагадали про страшні сторінки нашої історії, про мільйони людей невинно заморених голодом. Пом’янули жертв сталінських репресій хвилинного мовчання. А також молилися про те, щоб такі страшні події в історії людства більше не повторилися.

20:33 28.11.2017

В Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась загальношкільна лінійка присвячена Дню Гідності та Свободи

21 листопада 2017 року в Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась загальношкільна лінійка, яка була присвячена Дню Гідності та Свободи. Учні 9 класу донесли до майбутніх поколінь об'єктивну інформацію про доленосні подій в Україні початку ХХІ ст., а також віддане належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей , прав і свобод людини.

20:31 28.11.2017

«Тижні Німеччини в Україні 2017» в Уплатнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     «Тижні Німеччини в Україні 2017» проходили цього року з 10 по 26 листопада у 14 містах по всій Україні з проведенням понад 70 заходів. Цьогорічні заходи  присвячені 25-річному ювілею дипломатичних відносин між Федеративною Республікою Німеччини й Україною.  Наступний 2018 рік - українсько-німецький рік мов. Як арена німецько-українських відносин «Тижні Німеччини» рік за роком демонструють, наскільки тісно сплетена мережа німецько-української співпраці: економіка, наука, культура, політика, мистецтво і громадянське суспільство. За словами посла Ернста Райхеля: «Численні заходи протягом "Тижнів Німеччини" є новим підтвердженням того, наскільки багатогранними є зв’язки між Німеччиною і Україною. "Тижні Німеччини" поєднують розваги й передачу інформації, вони надають майданчик для розмов та фахових дискусій, інформативних виставок та художніх постановок. Тим самим вони є віддзеркаленням постійно зростаючого партнерства між Німеччиною й Україною.»  В численних навчальних закладах, в яких вивчається німецька мова, проходили «Дні Німеччини в Україні».

18:44 27.11.2017

Юні атлети Близнюківщини змагалися в місті Токмак Запорізької області

Юні атлети Близнюківщини змагалися в місті Токмак Запорізької області на Чемпіонаті України серед школярів та вихованців ДЮСШ. Здобуток юних учасників змагань вражаючі: шість золотих, дві срібні та чотири бронзові медалі. Серед медалістів чемпіонами України стали учні Криштопівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Скрипка Крістіна (5 клас) – золота медаль, Фурман Володимир (3 клас)  – срібна медаль. Вітаємо переможців!

11:39 27.11.2017

ЯК ДІТИ НАВЧАЛИ БУРАТІНО ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

З метою вивчення та дотримання правил пожежної безпеки у  Криштопівському ДНЗ 15 листопада 2017 року була проведена вистава, на якій діти мали змогу побачити наслідки необережного поводження із сірниками, та іншими небезпечними предметами.

22:51 25.11.2017

Урок-реквієм «Запалимо свічку пам’яті і скорботи» в Бурбулатівській філії

24 листопада 2017 року в Бурбулатівській філії пройшов урок-реквієм «Запалимо свічку пам’яті і скорботи», присвячений 85-ій річниці голодомору в Україні, який дуже вразив всіх присутніх гіркими подіями і жахливими фактами.

20:27 24.11.2017

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень