A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради (адреса: смт. Близнюки, вул. Свободи, 30, контактний телефон 05754-5-11-72) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді т

Дата: 03.06.2021 08:40
Кількість переглядів: 767

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до наказу відділу освіти,

культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради від 03 червня 2021 року № 129-к «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради»:

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради (адреса: смт. Близнюки, вул. Свободи, 30, контактний телефон 05754-5-11-72) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради.

Вимоги до кандидатів: наявність громадянства України, досконале володіння державною мовою, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, наявність стажу роботи за відповідним фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років, вільне користування комп’ютером та основними програмними засобами, знання нормативно-правових актів у сфері діяльності органів місцевого самоврядування, в галузі культури та туризму, необхідні професійні ділові якості та знання ділової етики.

Додаткова інформація про умови конкурсу, основні функціональні обов’язки надається за телефоном 05754-5-11-72.

Документи для участі в конкурсі приймаються за адресою: Харківська область, Лозівський район, смт. Близнюки, вул. Свободи, 30, 2 поверх, кабінет 15 протягом тридцяти календарних днів від дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

Документи необхідно подати до 16.00 год 02 липня 2021 року.

 

Особою, яка надає додаткову інформацію про умови конкурсу, основні функціональні обов’язки, є головний спеціаліст-юрисконсульт відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради Парахотіна Лідія Олександрівна, тел. 0575451172, 0990438979, e-mail: rvo2015@ukr.net.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ 

ЗАЯВА про проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади”

Заява про участь у конкурсі

ОСОБОВА КАРТКА П-2ДС


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень