A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради

Подяка від КВНЗ "ХАНО" Московченку Дмитру Васильовичу

  КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» висловлює подяку Московченку Дмитру Васильовичу, директору Самійлівського ліцею Близнюківської СГ за якісне виконання обов’язків тренера-педагога НУШ на курсах підвищення кваліфікації вчителів-предметників за освітньою субвенцією (Постанова КМУ від 19.09.2023 № 1023) та майстерність, педагогічний талант, творчий підхід, професіоналізм й андрагогічну компетентність.

16:10 01.07.2024

Школо, прощавай!

 31 травня в усіх ліцеях Близнюківської громади пройдуть онлайн-заходи з нагоди завершення освітнього процесу. З 1 червня у школярів розпочнуться шкільні канікули. Вручення документів про освіту заплановане на  7 та 8 червня. Через складну безпекову ситуацію в області, всі заходи пройдуть в дистанційному форматі. Додаткову інформацію про івенти можна знайти на сайтах закладів.

16:50 30.05.2024

Чому "молодшають"серцево-судинні захворювання?

  Серцево-судинні захворювання (ССЗ) залишаються основною причиною смерті населення. Останніми роками цей показник знижується несуттєво, незважаючи на зусилля наукової спільноти та закладів системи громадського здоров’я.

13:16 02.05.2024

Тиждень безпеки руху стартує

З 13 по 19 травня в Україні стартує Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху. План заходів включає різні івенти та доступний для всіх бажаючих.

13:26 01.05.2024

Чорнобиль-вічний біль

 26 квітня в закладах освіти Близнюківської громади пройшли заходи, присвячені черговим роковинам з Дня чорнобильської трагедії.Цей біль ще не стих в серцях українців, тому молодше покоління теж переживає цю трагедію, дивлячись фільми, слухаючи розповіді вчителів. Більше інформації можна переглянути на сайтах закладів (вкладка "Мережа закладів").

13:45 26.04.2024

Цивільний захист в закладах освіти Близнюківської громади

  Традиційно, у квітні,  в освітніх закладах Близнюківської громади проходять заходи, пов'язані з цивільним захистом, безпекою життєдіяльності, охороною праці. Навички, що учні отримують під час таких навчань, сьогодні актуальні, бо практично можуть врятувати життя кожного з нас. Ліцеї нашої громади поділились своїми досягненнями:

13:14 25.04.2024

Товариські зустрічі з волейболу

  Важливою формою підготовки до участі в чемпіонаті України та інших важливих турнірів, є товариські зустрічі. Під час таких змагань відбувається популяризація олімпійського виду спорту - волейболу, формуються дружні стосунки між молоддю різного віку, відпрацьовуються технічні елементи у волейболі. Тому  в КЗПО «ДЮСШ» БСРЛРХО постійно проводяться товариські зустрічі  з різними командами  Харківщини та сусідніх областей.   20 квітня в ФОК «Ангар»  м. Первомайський Харківської області відбулись товариські зустрічі з волейболу серед дівчат. Участь брали команди ДЮСШ м. Первомайський,  смт. Орілька і Близнюків. Близнюківську ДЮСШ представляли 4 команди. Діти отримали  досвід, впевненість в собі та нові навички,  які допоможуть їм в подальшому  спортивному житті.

08:44 24.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень